به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، این سیستم با الهام از تیراندازی مرگبار در ژوئیه ۲۰۲۲ به شینزو آبه، نخست وزیر سابق ژاپن، برای سناریوهایی مانند حملات تروریستی در مکان های مبارزات انتخاباتی و سایر موارد اضطراری عمومی طراحی شده است.
تیم تحقیقاتی در اعلامیه خود گفت: اگر بتوانیم خونریزی را تحت کنترل داشته باشیم و توراکوتومی اورژانسی (جراحی برای دسترسی به فضای قفسه سینه) انجام دهیم، این شانس وجود دارد که بتوانیم جان بیمار را نجات دهیم.
این سیستم که توسط یاسووکی شیرایشی، استادیار دانشگاه توهوکو و تیمش در موسسه سرطان این دانشگاه توسعه یافته است، شامل تقسیم بندی دقیق وظایف برای ایمن کردن راه تنفس بیمار، انجام توراکوتومی اورژانسی، کنترل خونریزی و انجام انتقال خون است که تمامی این موارد در سه دقیقه انجام میشود.
این فرآیند شامل سوراخ کردن بطن چپ - محفظه پمپاژ اصلی قلب - برای اتصال یک پمپ مصنوعی است؛ در حالی که همزمان احیا اضطراری و لوله گذاری انجام می شود. پمپ به سرخرگ ران متصل میشود تا مسیر جریان خون را برای بازگرداندن عملکرد گردش خون قلب ایجاد کند. از طرف دیگر، برای مواردی که شامل آسیب ریه نیز میشود، میتوان یک ریه مصنوعی اضافه کرد. البته اگر اتصال از طریق سرخرگ ران به دلیل محل آسیب چالش برانگیز است، باید یک مسیر جایگزین ایجاد شود.
تیم تحقیقاتی در ادامه تاکید کرد: جلوگیری از مرگ مغزی بیمار پس از توقف گردش خون، تنها سه دقیقه است. سیستمی که بتواند در این بازه زمانی گردش را از سر بگیرد، بسیار مهم است. در صورت اجرا، این سیستم می تواند تعداد بیماران نجات یافته را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
انتهای پیام/
نظر شما