به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، سردار سرتیپ "محمدعلی نورینژاد" رئیس قرارگاه مقابله با سرقت فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در قرارگاه مقابله با سرقت استان کرمانشاه اظهار داشت: پلیس به عنوان رکن استوار نظام و کشور در ایجاد امنیت عمومی جامعه و پیش قراول مقابله با سرقت فعالیت میکند و هدفی جز هدیه دادن امنیت به مردم و مقابله مجدانه با سارقان و مجرمان ندارد.
وی با اشاره به هفت اولویت فراجا در سال جاری که توسط فرمانده کل انتظامی ابلاغ شده است، گفت: موضوع مقابله و پیشگیری از سرقت یکی از این اولویتها بود که خوشبختانه اقدامات و نتایج خوبی نیز در این زمینه حاصل شده است.
سردار نورینژاد با بیان اینکه قرارگاه مبارزه با سرقت با دستور فرمانده کل انتظامی و به دنبال افزایش مطالبات مردم برای مقابله با این پدیده شکل گرفته است، یادآور شد: امروز پلیس مصممتر از هر زمان دیگری برای مقابله با این پدیدهای است که امنیت روانی جامعه را مخدوش میکند.
رئیس قرارگاه مقابله با سرقت فراجا ادامه داد: در همین راستا و با اجرای برنامههای کارشناسی شده موفق شدیم در ۹ ماه سپری شده از سال، سرقت ها را ۱۹ درصد کاهش و در مقابل کشفیات سرقت را ۱۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش دهیم.
وی افزود: امیدوارم همین روند کاهش سرقت و افزایش کشفیات در ۳ ماهه پایانی سال جاری و سال آینده ادامه پیدا کند چرا که این کاهش و افزایش، ارتباط مستقیم با احساس امنیت در جامعه دارد.
سردار نورینژاد در ادامه خواستار تقویت گشتهای پلیس شد و گفت: برای اجرای هر چه بهتر ماموریتهای محوله از ظرفیت یگان ویژه و یگان امداد نیز در بحث مقابله با سرقت استفاده خواهیم کرد؛ موضوعی که باید در استانها نیز صورت پذیرد.
تاثیر خوب پابندهای الکترونیکی در کنترل سارقان
رئیس قرارگاه مقابله با سرقت فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ادامه با اشاره به آغاز استفاده از پابندهای الکترونیکی به منظور کنترل، رصد و پایش لحظه به لحظه سارقان حرفهای و سابقهدار، گفت: این روش در کاهش سرقتها و کنترل سارقان تاثیر بسزایی داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در کنار کارهای مقابلهای باید به موضوع آموزش شهروندان و آگاهسازی آنها نیز توجه کنیم، چرا که بدون شک ارائه این آموزشها و هوشیاری بیشتر مردم میتواند جلوی بسیاری از سرقتها را بگیرد.
سردار نورینژاد تصریح کرد: در این میان معاونت اجتماعی در ارائه آموزش به اقشار مختلف مردم و همچنین بیان دستاوردها و اقدامات پلیس نقش بسیار مهمی دارد، چرا که هرقدر بتوانیم آموزش به گروههای مختلف را افزایش دهیم باعث افزایش هوشیاری آنها شده و امکان ارتکاب جرم را از مجرمان و سارقان گرفتهایم.
وی یادآوری کرد: شهروندان و همچنین دستگاهها و سازمانها باید بیش از گذشته در نگهداری از اموال خود کوشا باشند؛ چرا که گاهی اوقات، رعایت نکات بسیار ساده میتواند امکان بروز سرقت را از سارقان و افراد فرصت طلبد بگیرد.
کاهش ۲۹ درصدی موبایل قاپی در کشور
رئیس قرارگاه مقابله با سرقت فراجا القای احساس امنیت به مردم را نکتهای مهم دانست و با بیان اینکه متاسفانه در این زمینه چندان موفق عمل نکردهایم، افزود: در ۹ ماهه سپری شده از سال، موبایل قاپی در کشور ۲۹ درصد کاهش یافته است اما زمانی که یک موبایل قاپی اتفاق میافتد و فیلم و تصویر آن در فضای مجازی منتشر میشود، همه احساس ناامنی کرده و تصور میکنند این گونه سرقتها در کشور افزایش داشته در حالی که واقعیت این چنین نیست.
سردار نوری نژاد تاکید کرد: شاید بتوان گفت که امروز احساس امنیت از خود امنیت مهمتر است، موضوعی که انتظار میرود معاونت اجتماعی پلیس با کمک رسانهها بیشتر روی این موضوع کار کنند و به عموم شهروندان این حس امنیت را منتقل کنند.
موفقیت پلیس کرمانشاه در کنترل و کاهش سرقت
رئیس قرارگاه مقابله با سرقت فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بخش دیگری از سخنان خود از اقدامات پلیس کرمانشاه در کنترل و کاهش سرقتها قدردانی کرد و گفت: در یکسال اخیر اتفاقات خوبی در این راستا صورت گرفته که البته همچنان باید ادامه یابد.
وی با اشاره به کاهش ۱۹ درصدی سرقتها در استان کرمانشاه، گفت: تداوم همین روند میتواند آرامش بیشتری به مردم این دیار هدیه دهد و احساس امنیت را در آنها تقویت کند.
سردار نورینژاد در پایان از تلاشهای فرمانده، مدیران و کارکنان انتظامی استان برای تلاش در جهت مقابله با پدیده سرقت قدردانی کرد و گفت: کرمانشاه یکی از استانهای موفق در این زمینه بوده که لازم است از زحمات و تلاشهای صورت گرفته به صورت ویژه قدردانی کنیم.
خبرنگار: رضا اسدزاده
انتهای خبر/
نظر شما