۱۰ هزار جوان برای پست‌های مدیریتی معرفی می‌شوند

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در سال آینده ۱۰ هزار جوان برای پست‌های مدیریتی در ۴۰ کمپ در سراسر کشور معرفی می‌شوند خاطر نشان کرد: اولین کمپ در چهارمحال و بختیاری احداث می‌شود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از چهارمحال و بختیاری، علیرضا رحیمی معاون وزیر ورزش و جوانان در ستاد ساماندهی امور جوانان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با توجه به نرخ بالای بیکاری و آسیب‌های اجتماعی، امکانات بسیاری از استان‌های حاشیه کشور با استان‌های مرکزی قابل مقایسه نیست به همین دلیل دولت چهاردهم تمرکز جدی بر رفع این محرومیت دارد.

وی با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری ظرفیت نسبی خوبی دارد، افزود: این استان دارای جاذبه‌های گردشگری و ورزشی بکر می‌باشد که نیازمند توجه است.

رحیمی گفت: با توسعه زیر ساخت‌های گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری نرخ بیکاری کاهش می‌یابد.

معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: اولین مرکز مهارت‌آموزی پیشرفته ظرف سه ماه آینده در چهارمحال و بختیاری شکل می‌گیرد و از ظرفیت جوانان برای مدیریت مرکز استفاده می‌شود.

رحیمی گفت: با ایجاد اشتغال برای جوانان آسیب‌های اجتماعی و مهاجرت کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به اینکه در سال آینده ۱۰ هزار جوان برای پست‌های مدیریتی در ۴۰ کمپ در سراسر کشور معرفی می‌شوند، خاطر نشان کرد: اولین کمپ در چهارمحال و بختیاری احداث می‌شود.

خبرنگار: زهرا هادی‌پور

انتهای پیام/

کد خبر: 1258086

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =