بوژوویچ: ذوب‌آهنی‌ها ناراحت نشوند اما استقلال بهتر بود

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: گل ارزان‌قیمتی دریافت کردیم اما پس از آن بازیکنانم با حداکثر توان برای بازگشت تلاش کردند.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ استقلال و ذوب آهن امشب (یکشنبه) در چارچوب هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی یک بر یک به پایان رسید. میودراگ بوژوویچ سرمربی استقلال در نشست خبری پس از این دیدار اظهار کرد: سال ۱۴۰۴ را خدمت همه ایرانیان تبریک می‌گویم. بازی امروز واقعا جالب‌ توجه بود و هر دو تیم به شدت بالا تلاش می‌کردند با کیفیت بالایی بازی کنند. ما گل ارزن‌قیمتی دریافت کردیم و پس از آن گل بازیکنان‌مان با حداکثر توان برای گل تساوی تلاش کردند.

وی افزود: نیمه‌دوم به‌مراتب جالب‌تر بود چرا که بازی در همه مناطق زمین پیگیری شد اما متاسفانه موفق به کسب پیروزی نشدیم‌. امیدوارم ذوب‌آهنی‌ها از صحبت من ناراحت نشوند اما امروز ما بهتر بودیم و از شاگردانم ممنونم که مردانه جنگیدند و عملکرد خیلی‌خوبی از خودشان ارائه کردند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1262125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =