۹۰ تن میوه شب عید در کهگیلویه وبویراحمد توزیع شد

مدیر عامل تعاون روستایی کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به تامین ۱۳۰ تن میوه شب عید برای توزیع در مناطق مختلف این استان گفت: تاکنون ۹۰ تن میوه توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌بخش شجاعی اظهارداشت: پرتقال والنسیا و سیب درختی میوه‌های توزیع شده در غرفه‌ها از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار هستند.

وی بیان کرد: هر کیلو پرتقال و سیب قرمز و زرد در غرفه‌های استان ۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
شجاعی تصریح کرد: هیچ محدودیتی برای توزیع میوه شب عید وجود ندارد و در صورت اتمام از ظرفیت انبارهای تعاون رو ستایی کشور استفاده می‌شود.

وی افزود: بدلیل رضایتمندی مردم کهگیلویه و بویراحمد از قیمت و کیفیت میوه شب عید و استقبال چشمگیر آنان برای خرید، با پیگیری مستمر در این استان سیب و پرتقال کافی شب عید هم اینک در انبار تعاون روستایی استان موجود و آماده توزیع است.

یکهزار و ۸۰۰ بهره بردار در زمینه تولید سیب درختی در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می کنند که سالانه ۸۲ هزار تن سیب در بویراحمد، ۳۵ هزار تن دنا و حتی در شهرستان های گرمسیری هم تولید سیب وجود دارد و در مجموع ۱۲۶ هزار تن تولید این میوه استان است.

البته با افزودن میزان تولیدات دیگر میوه‌ها، سالیانه ۲۷۰ تا ۲۸۰ هزار تن انواع میوه شامل، سیب، مرکبات، میوه‌های تابستانه و سایر میوه‌ها در باغستان‌های کهگیلویه و بویراحمد تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود.

در مجموع سالانه یک میلیون تن محصولات کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود که ۳٠٠ هزار تن از این مقدار قابلیت نگهداری سردخانه‌ای دارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1262477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =