به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از یزد، سید محمدجواد میرجلیلی با اشاره به افزایش ۶۰ درصدی آمار مصدومان و رشد دو برابری تعداد فوتیهای حوادث ترافیکی نسبت به روز قبل، از واژگونی خودروی هیوندا با سه فوتی در صحنه و یک مصدوم به عنوان یکی از تلخترین حوادث این روز یاد کرد.
رئیس اورژانس استان یزد افزود: در این روز پرحادثه، تصادف خودروی پراید با ساینا پنج مصدوم، واژگونی خودروی پراید شش مصدوم و واژگونی پژو ۴۰۵ نیز پنج مصدوم برجای گذاشت که همگی به مراکز درمانی منتقل شدند.
میرجلیلی با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی تماسهای مردمی با اورژانس گفت: در روز گذشته ۷۶۰ تماس با مرکز اورژانس برقرار شد که نشاندهنده حجم بالای حوادث در این روز است.
وی در پایان با تأکید بر ضرورت رعایت قوانین و مقررات رانندگی و پرهیز از عجله و شتابزدگی، خاطرنشان کرد: آموزش مستمر و فرهنگسازی میتواند به عنوان راهکاری مؤثر در کاهش حوادث ترافیکی مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما