۷۰ عنوان کتاب جدید به نمایشگاه می‌آوریم/ برای کتاب جدید وحید یامین‌پور جشن امضا برگزار می‌کنیم

مدیر روابط عمومی نشر معارف گفت: در سال جدید با حدود ۶۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه حاضر خواهیم بود که حدود ۷۰ عنوان از این کتاب‌ها چاپ اولی و جدید و شاخصی هستند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از هفدهم تا بیست و هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ به میزبانی مصلی تهران برگزار خواهد شد که اعضای شورای سیاست گذاری این دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را محسن جوادی، ابراهیم حیدری، ایوب دهقانکار، ناصر افشارپور، آزاده نظربلند، ابراهیم کریمی، هومان حسن‌پور، محمد حمزه‌زاده، یحیی دهقانی، نادر قدیانی، احد رضایی، علی‌اصغر محمدخانی، امین عارف‌نیا، مسعود کرباسیان و علیرضا تابش تشکیل می‌دهند.

در این میان ناشران در یک سال گذشته تمرکز خود را بر تولید کتاب های جدید و بازنشر کتاب های پرمخاطب خود گذاشته تا در نمایشگاه کتاب با دست پر ظاهر شوند.

در میان ناشرانی که در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ حاضر خواهند بود مرتضی اخوی مدیر روابط عمومی نشر معارف در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز در خصوص حضور این نشر در نمایشگاه پیش رو بیان کرد: در سال جدید با حدود ۶۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه حاضر خواهیم بود که حدود ۷۰ عنوان از این کتاب‌ها چاپ اولی و جدید و شاخصی هستند.

وی با اشاره به برخی از این کتاب ها گفت: کتاب سه جلدی «قبله کعبه زاد» که به قلم حجت الاسلام حامد کاشانی نگارش شده و شامل هشتاد پرده از فضایل و ویژگی‌های امیرالمومنین (ع) است که با هدف تبیین جایگاه رفیع امام اول شیعیان، به شکلی منسجم و مستند، ویژگی‌های اخلاقی، معنوی و تاریخی حضرت علی(ع) را بررسی می‌کند و در اسفند ماه سال گذشته به چاپ رسیده است.

اخوی کتاب «امر به معروف و نهی از منکر» آیت الله حائری شیرازی را کتاب دیگری برشمرد و افزود: این کتاب هفدهمین اثر مرحوم آیت الله حائری است که توسط انتشارات معارف جمع آوری و به چاپ رسیده‌ است و موضوع بکری را شامل می شود.

وی با بیان اینکه کتاب «موج بلند» نوشته علی اصغر عزتی از کتاب‌های شاخص ماست اظهار کرد: این کتاب به سفر هشت ماهه ناوگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با کد ناوگروه ۸۶ به دور دنیا اشاره دارد که اسفند ماه سال گذشته به چاپ رسیده و در نمایشگاه عرضه خواهد شد.

مدیر روابط عمومی نشر معارف اظهار کرد: یک رمان در خصوص شیخ فضل الله نوری برای نوجوانان نوشته شده که طرح جلد خیلی خوب و قلم بسیار خوبی دارد جزو کتاب های جدیدی است که در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ عرضه خواهد شد.

وی کتاب «داستان فراموشی» نوشته وحید یامین پور را در ایام نمایشگاه چاپ و عرضه خواهد شد را جزو کتاب های جدید این انتشارات خواند و افزود: این کتاب به نوعی جلد دوم «ماجرای فکر آوینی» است.

اخوی کتاب «از اتم تا بی‌نهایت» که شرحی بر زندگی شهید علی محمدی است را از دیگر آثار این انتشارات خواند و گفت: نرگس سادات مظلومی نوشتن این کتاب را بر عهده داشته و جز کتاب‌های خیلی خوب و ویژه‌ ما در سی و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب خواهد بود.

اخوی کتاب «ای کاش زودتر» نوشته سیداحمد رضوی را در دسته کتاب های جدید نشر معارف نام برد و خاطرنشان کرد: این کتاب در واقع به خیلی از مسائل و درگیری های فکری قشر جوان و نسل نوجوان در تعامل با دنیای بیرون از خانه با زبان روان و دوستانه برای نوجوانان پرداخته است.

وی کتاب «حکمرانی حزبی و انک مسئول» برداشتی از صحبت‌های شهید بهشتی، کتاب روانشناسی «تربیت نوردی» نوشته سیدعلیرضا تراشون، کتاب «محله افراها» نوشته مهناز درگاهی فر که سفرنامه هفت شهر در شرق کانادا است نیز از جمله کتاب های جدید دیگر نشر معارف در نمایشگاه پیش رو خواهد بود.

مدیر روابط عمومی نشر معارف خاطرنشان کرد: انشالله برای کتاب «داستان فراموشی» نوشه وحید یامین پور و برای کتاب «موج بلند» نوشته علی اصغر عزتی و همینطور برای کتاب «قبله کعبه زاد» و کتاب «امر به معروف و نهی از منکر» در ایام نمایشگاه مراسماتی مانند جشن امضای خواهیم داشت.

انتهای پیام/

کد خبر: 1264222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =