دولت به‌دنبال حل ریشه‌ای مسائل انباشته کشور است

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تأکید بر رویکرد تحول‌گرایانه دولت چهاردهم، گفت: رئیس‌جمهور پزشکیان با کنار گذاشتن ملاحظات شخصی، مسیر اصلاحات ساختاری را در پیش گرفته و وفاق ملی را مبنای حل مشکلات تاریخی کشور قرار داده است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از آذربایجان غربی، الیاس حضرتی در همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری آذربایجان غربی (اینوا) با اشاره به رویکرد رئیس‌جمهور، اظهار داشت: رئیس‌جمهور پزشکیان عزم خود را برای حل مسائل انباشته کشور جزم کرده و حتی در صورت کاهش محبوبیت، حاضر است بهای این تصمیم را بپردازد؛ هرچند به باور من، صداقت و صراحت در نهایت منجر به افزایش اعتماد و محبوبیت خواهد شد.

وی با اشاره به تلاش دولت برای ایجاد انسجام ملی، افزود: نخستین اقدام راهبردی دولت چهاردهم، شکستن تابوی سیاسی با انتصاب یک استاندار اهل سنت در سیستان و بلوچستان بود که موجب بازگشت امنیت، همبستگی و آرامش به آن منطقه شده است.

حضرتی با تأکید بر اینکه ده‌ها بحران بالقوه اجتماعی کشور نیازمند مدیریت اصولی و هم‌افزا هستند، خاطرنشان کرد: سیاست کلان دولت چهاردهم، تمرکز بر تقویت اتحاد اجتماعی به‌عنوان پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی گسترده است.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به ضرورت جلب اعتماد عمومی در مسیر اصلاح، اظهار داشت: مردم به صداقت و سلامت رئیس‌جمهور و تیم همراه وی اعتماد دارند و این اعتماد تدریجاً به سرمایه اجتماعی مؤثری برای اجرای طرح‌های کلان کشور تبدیل می‌شود.

وی با بیان اینکه پروژه‌های تحول‌ساز متعددی در دستور کار دولت قرار دارد، گفت: برای نخستین‌بار رابطه رئیس‌جمهور با حوزه آموزش‌وپرورش از سطح نمادین فراتر رفته و تاکنون بیش از ۳۰ جلسه منظم در این حوزه برگزار شده که بیانگر آغاز حرکتی اساسی در نظام تعلیم و تربیت است.

حضرتی در ادامه به بحران ناترازی انرژی اشاره کرد و افزود: رئیس‌جمهور مصمم است کسری ۲۰ هزار مگاواتی برق کشور را تا پایان دولت خود برطرف کند و در حال حاضر، بیش از ۳۸ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر به‌ویژه خورشیدی در قالب قراردادهای اجرایی در دست اقدام قرار دارد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تأکید بر لزوم اصلاح ساختاری در فرآیند صدور مجوزها، افزود: مراکز خدمات سرمایه‌گذاری باید به‌گونه‌ای طراحی شوند که همه مجوزهای موردنیاز از جمله محیط زیست، مالیات، منابع طبیعی و... از پیش آماده و در دسترس سرمایه‌گذار قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به سیاست تمرکززدایی، خاطرنشان کرد: استانداران، به‌ویژه در مناطق مرزی، با اختیارات تام به‌مثابه رئیس‌جمهور استان خود عمل خواهند کرد و آیین‌نامه اجرایی این موضوع نیز در دست تدوین و ابلاغ است.

حضرتی در پایان با تأکید بر حرکت روبه‌جلوی دولت، گفت: راه حل‌ها در گذشته یافت نمی‌شوند؛ اگر راهی نیست باید آن را ساخت، و دولت چهاردهم با اتکا به همه اقوام و اقشار ایرانی، در پی ساختن این مسیر نوین است.

خبرنگار: سامان رزمی

انتهای پیام/

کد خبر: 1270755

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =