قدردانی از کارمند روشندل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

همزمان با فرارسیدن ۱۵ اکتبر، روز جهانی نابینایان (عصای سفید)، از محمد حمزه، کارمند روشندل و توانمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به پاس بیش از دو دهه خدمت صادقانه در حوزه تلفن‌خانه و مخابرات این واحد دانشگاهی تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کرمانشاه؛ در آیینی با حضور مسعود باغفلکی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد کرمانشاه، رؤسای واحدهای دانشگاهی استان، معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی و جمعی از کارکنان، از "محمد حمزه" کارمند روشندل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، به مناسبت روز جهانی عصای سفید قدردانی شد.

قدردانی از کارمند روشندل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

مسعود باغفلکی در این مراسم ضمن تقدیر از حضور بیست‌ساله این کارمند پرتلاش در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی، از توانمندی خارق‌العاده و حافظه کم‌نظیر وی در حفظ بیش از سه‌هزار شماره تلفن یاد کرد و رضایت استادان، کارکنان، دانشجویان و مراجعان را نشانه تعهد و اخلاق حرفه‌ای او دانست.

محمد حمزه از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴ دانشجوی رشته علوم تربیتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه بوده و از سال ۱۳۸۴ به عنوان مسئول مخابرات این واحد مشغول خدمت‌رسانی به جامعه دانشگاهی است. حافظه استثنایی او در ثبت و یادآوری شماره‌های تماس دانشگاه، زبانزد همکاران و مراجعان است.

قدردانی از کارمند روشندل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

این مراسم با هدف تجلیل از تلاش‌ها و ارج‌نهادن به توانمندی‌های روشندلان برگزار شد و حاضران بر لزوم ایجاد فرصت‌های برابر برای افراد دارای محدودیت بینایی در محیط‌های علمی و اداری تأکید کردند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای پیام/

کد خبر: 1283853

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =