بازگشت ماشاریپوف به استقلال جای یکی از این دو بازیکن

جلال‌الدین ماشاریپوف، ستاره ازبک سابق استقلال، با توجه به عملکرد نه‌چندان مطلوب برخی بازیکنان خارجی تیم، دوباره به‌عنوان گزینه‌ای جدی برای نیم‌فصل دوم مطرح شده است.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ در شرایطی که باشگاه استقلال همچنان با مشکل بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی از سوی فیفا مواجه است، نام جلال‌الدین ماشاریپوف، ستاره ازبکستانی سابق این تیم، دوباره بر سر زبان‌ها افتاده است. هرچند نام او در فهرست استقلال برای نیم‌فصل اول لیگ برتر قرار ندارد، اما طبق قرارداد رسمی‌ای که همچنان با باشگاه دارد، این بازیکن می‌تواند در فهرست بازیکنان خارجی، در نیم‌فصل دوم دوباره به ترکیب آبی‌پوشان اضافه شود.

ماشاریپوف که پیش‌تر نیز سابقه بازی در استقلال را دارد، به‌دلیل مصدومیت و محدودیت سهمیه بازیکنان خارجی در ابتدای فصل نتوانست در فهرست قرار گیرد. با این حال، عملکرد نه‌چندان رضایتبخش برخی خارجی‌های فعلی تیم باعث شده تا بازگشت او به‌عنوان یک گزینه جدی مطرح شود. طبق قانون جدید سازمان لیگ، هر تیم مجاز به استفاده از ۷بازیکن خارجی است و استقلال در حال حاضر تمام این سهمیه را پر کرده است. بنابراین برای اضافه شدن ماشاریپوف باید یکی از بازیکنان خارجی فعلی از فهرست کنار گذاشته شود. گفته می شود برای بازگشت ماشاریپوف جنپو یا نازون از لیست استقلال خارج خواهند شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1286829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =