بیش از ۳۹۰ مرتبه نقض آتش‌بس غزه از سوی رژیم صهیونیستی

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه با اعلام موارد نقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی به بیش از ۳۹۰ مورد خواستار فشار طرفهای میانجی و ضامن توافق برای مهار تجاوزگری صهیونیستها شد.

به گزارش ایسکانیوز، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد که موارد نقض آتش بس تا شامگاه سه شنبه ۱۸ نوامبر به ۳۹۳ مورد از زمان اجرایی شدن توافق رسیده که نقض آشکار قوانین بین المللی انسانی و پروتکل انسانی الحاقی توافق به شمار می رود.

بیشتر بخوانید:

رسانه عبری: یادگاری موشک‌های ایرانی هنوز در آسمان تل‌آویو پیداست

این دفتر افزود که این تجاوزات پیاپی به شهادت ۲۷۹ غیرنظامی از جمله زنان و کودکان و سالخوردگان و زخمی شدن ۶۵۲ نفر رسیده است.

در بیانیه این دفتر آمده است: از دونالد ترامپ رئیس جمهور، کشورهای میانجیگر و طرفهای تضمین کننده توافق و نیز شورای امنیت سازمان ملل می خواهیم فورا برای توقف این تجاوزات و مهار اشغالگران دست به تحرک جدی و موثر بزنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1287747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =