آزادی ۴۴ نفر با کمک‌های مردمی در جشن آزادی زندانیان

با اعلام مسئول ستاد دیه شهرستان کاشان، از ابتدای ماه دی ماه تاکنون، تعداد قابل تاملی از زندانیان غیرعمد مالی با کمک‌های مردمی آزاد شدند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کاشان، در نشست خبری فرماندار شهرستان آران و بیدگل، علی راحمی مسئول ستاد دیه کاشان از برگزاری مراسم جشنی در ۲۰ بهمن ماه در سالن اجتماعات شهدای دولت فرمانداری آران و بیدگل با هماهنگی فرمانداری و دادگستری شهرستان خبر داد.

وی درباره هدف اصلی این برنامه افزود: آزادسازی زندانیانی است که به دلیل عدم پرداخت دیه یا بدهی‌های مالی غیر عمد در زندان به سر می‌برند و خانواده‌های آنان با مشکلات معیشتی و اجتماعی روبرو هستند؛ هدف اصلی برگزاری این جشن خواهد بود.

راحمی ادامه داد: در این برنامه از خیرین و نیکوکاران دعوت شده تا با مشارکت خود، زمینه آزادی این زندانیان را فراهم کنند. بر اساس آمار، از ابتدای دی ماه امسال تاکنون، ۴۴ زندانی غیرعمد مالی در این شهرستان با کمک‌های مردمی آزاد شده‌اند که مبالغ پرداختی بالغ بر ۱۴۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده است.

او در ادامه بیان کرد: ستاد دیه شهرستان کاشان برنامه‌ریزی کرده است تا در ماه مبارک رمضان، با همکاری هیئت امنای مساجد، در هر مسجد یک مراسم آزادی زندانی برگزار کند. همچنین برنامه‌هایی برای مشارکت مدارس و دانش‌آموزان در قالب «آزادی زندانی به جای کادوی تولد » و جمع‌آوری کمک‌های مردمی در نظر گرفته شده است.

مسئول ستاد دیه کاشان تشریح کرد: یکی از عمده‌ ترین مشکلات در این زمینه، افزایش پرونده‌های زندانیان مهریه است که به دلیل عدم تمایل خیرین به مشارکت در این حوزه، روند آزادسازی آنان با دشواری روبرو است. بر اساس آمار، مهریه‌های سنگین تا سقف ۱۷ میلیارد تومان نیز گزارش شده و شمار زندانیان این بخش رو به افزایش است.

راحمی افزود: بیشتر زندانیان جرایم غیرعمد مالی به دلیل ضمانت افراد دیگر یا صدور چک‌های بدون پشتوانه به زندان افتاده‌اند. در بسیاری از موارد فرد به امید پرداخت بدهی توسط دوست یا همسایه ضمانت را می‌پذیرد. اما پس از عدم پرداخت، خود به زندان می‌افتد و خانواده‌اش با مشکلات فراوانی روبرو می‌شوند.

علی راحمی تأکید کرد که برای کاهش شمار زندانیان غیرعمد مالی، همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی، رسانه‌ها و خیرین ضروری است.

خبرنگار: محمدمهدی فخره

انتهای پیام./

کد خبر: 1295171

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =