افتتاح ۲۶۰۰ میلیارد ریال پروژه آبفا در کردستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان از افتتاح ۲۳ پروژه بزرگ آبرسانی شهری و روستایی همزمان با ایام‌الله دهه فجر خبر داد و گفت: برای اجرای این پروژه‌ها بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کردستان؛ محمد فرهاد با تبریک فرا رسیدن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به تشریح جزئیات پروژه‌های آماده افتتاح در حوزه آب و فاضلاب پرداخت و اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در دهه فجر امسال ۳ پروژه کلان آبرسانی شهری با اعتبار یک هزار و ۵۹۶ میلیارد ریال و ۲۰ پروژه آبرسانی روستایی با اعتبار یک هزار و ۵۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی در خصوص جزئیات پروژه‌های بخش شهری تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین این طرح‌ها، ارتقای کیفی تصفیه‌خانه آب شرب دیواندره است که شامل احداث حوض‌های ته نشینی، مخزن تماسی ازن و راه‌اندازی سیستم پیشرفته ازن‌زنی است. همچنین احداث تصفیه‌خانه اضطراری آب شرب شهر دیواندره (نساره) با تجهیزاتی نظیر سه واحد فیلتر شنی تحت فشار، پست برق و محوطه‌سازی به اتمام رسیده و آماده افتتاح است.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان همچنین به اقدامات انجام شده در غرب استان اشاره کرد و افزود: در شهر مریوان نیز پروژه حفر و تجهیز ۴ حلقه چاه با هدف پایدارسازی شبکه آب شرب این شهر در این ایام وارد مدار خواهد شد.

فرهاد در ادامه به جهاد آبرسانی در مناطق محروم اشاره کرد و گفت: در بخش روستایی، ۲۰ پروژه آبرسانی که ۲۳ روستای تابعه شهرستان‌های مختلف استان را تحت پوشش قرار می‌دهد، با ظرفیت ۸۷ لیتر در ثانیه افتتاح می‌شود، برای این پروژه‌ها اعتباری بالغ بر یک هزار و ۵۰ میلیارد ریال هزینه شده است تا بخشی از دغدغه‌های روستاییان عزیز در حوزه تأمین آب شرب پایدار مرتفع شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شرکت آب و فاضلاب کردستان با تمام توان در مسیر خدمت‌رسانی صادقانه و ارتقای شاخص‌های بهره‌مندی از آب شرب سالم در سطح استان گام برمی‌دارد و افتتاح این ۲۳ پروژه، بخشی از ثمرات تلاش‌های شبانه‌روزی خادمان مردم در این شرکت است.

خبرنگار: علیرضا عباسی

انتهی پیام/

کد خبر: 1295391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =