«حاشیه» روایت من از حاشیه‌نشینی است

کارگردان فیلم «حاشیه»، با تأکید بر استقلال روایت خود، گفت این فیلم حاصل تجربه زیسته شخصی‌اش از زندگی در حاشیه شهر است.

محمد علیزاده کارگردان فیلم حاشیه در واکنش به پرسش خبرنگار ایسکانیوز درباره اینکه اگر فرد سربه‌راهی می‌خواست فیلم مارمولک را بسازد حاشیه را می‌ساخت، گفت: نه، اینکه انتظار داشته باشید روایت من به روایت کمال تبریزی یا سعید روستایی نزدیک باشد چندان حرفه‌ای نیست. بالاخره هرکسی زیست خاص خود را دارد.

وی افزود: اگر روستایی پایین شهر بوده و آن زیست را داشته من هم در دورانی از زندگی‌ام این تجربه زیستی را داشتم‌ و سعی کردم روایت خودم را از حاشیه داشته باشم‌. حاشیه‌ای که من با آن روبرو بوده‌ام همین چیزی است که به تصویر کشیده‌ام.

علیزاده در پاسخ به اینکه آیا راه حل فیلم حاشیه برای آسیب‌های اجتماعی، جنبش بازگشت به مسجد است، گفت: جنبش بازگشت به مسجد را نمی‌دانم به چه معناست. اما این را می‌دانم که هر جا تدین و مولفه‌های دینی وارد شود آدم‌ها دچار چارچوب‌هایی می‌شوند که مانع رفتن آدم‌ها به طرف خیلی از چیزها و کارها می‌شود.

آنچه در این فیلم می‌بینید اتفاقاتی است که در محله خودم با گوشت و پوست لمس کرده‌ام و به چشم دیده‌ام. آن هم در طول ده سال که در آن محیط زندگی کردم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1295999

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =