روش‌های کلاهبردای با سهام عدالت / همه پیام‌های دروغ و فریب را بشناسید

سهام عدالت موضوعی است که این روزها به روشی برای سواستفاده بسیاری از کلاهبرداران تبدیل شده، برای همین بهتر است شهروندان با روش‌های کلاهبرداری در این زمینه آشنا باشند.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سهام عدالت موضوعی است که با توجه به دامنه دربرگیری آن فرصت بیشتری جهت پهن کردن دام برای سود جویان در این زمینه را فراهم کرده است؛ فرصت‌طلبانی که به شیوه‌های مختلف سعی در فریب سهامداران دارند و گاهی پا را فراتر گذاشته و تنها به سهامداران عدالت هم بسنده نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید:

سود سهام عدالت برای کدام افراد واریز شده است؟

متاسفانه هر از گاهی خبرهایی منتشر می‌شود که برخی افراد کلاهبردار از ناآگاهی شهروندان استفاده کرده و به بهانه‌های مختلف از جمله ثبت نام و یا توزیع سود سهام عدالت اقدام به اخاذی می‌کنند.

انتشار مطالبی در فضای مجازی مبنی بر این که برای ثبت نام سهام عدالت و یا دریافت سود، شهروندان اقدام به "نصب اپلیکیشن و یا نرم‌افزاری ویژه" کنند، یکی از این راه‌های کلاهبرداری است.

همچنین "ارسال پیامک" به شهروندان و درخواست از آنها برای مراجعه به سایت یا نصب نرم‌افزار و اپلیکیشن و یا کلیک بر روی لینک‌های آلوده از دیگر راه‌هایی است که کلاهبرداری از آنها با عنوان ثبت نام سهام عدالت برای جاماندگان و یا ثبت نام برای دریافت سود سهام عدالت استفاده می‌کنند.

"هک کردن آی‌دی افراد در پیام‌رسان‌ها و ارسال لینک‌های آلوده" و همچنین "تماس‌های تلفنی" از دیگر راه‌های کلاهبرداری و اغوای شهروندان به بهانه ثبت نام برای سهام عدالت و نیز دریافت سود این سهام است.

سرهنگ رامین پاشایی در این‌ باره اظهار داشت:براساس رصدهای انجام شده در فضای مجازی و گزارش‌های دریافتی از هموطنان با مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا؛ مشخص شده مجرمان سایبری با مانیتورینگ فضای خبری کشور و با سوء‌استفاده از نام و اعتبار سامانه سهام عدالت با ترفند «واریز یا افزایش سود سهام عدالت به حساب جاماندگان» اقدام به ارسال پیامک‌های جعلی حاوی لینک‌های آلوده کرده‌اند.

وی با بیان اینکه این لینک‌ها می‌تواند منجر به آلوده‌سازی گوشی تلفن همراه فریب خوردگان، سوءاستفاده از اطلاعات شخصی یا برداشت غیر مجاز از حساب آنان شود، گفت:در همین راستا باید مردم در برابر چنین پیام‌هایی هوشمندانه رفتار کنند. یکی از مشخصه‌های تشخیص پیامک‌های جعلی حاوی لینک‌های آلوده؛ ارسال این پیامک‌ها با شماره تلفن‌های شخصی و غیر سازمانی است.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا ادامه داد:‌ در این شگرد؛ کلاهبرداران در مرحله بعدی تکمیل فرآیند مجرمانه خود متقاضیان و فریب‌خوردگان را به درگاه‌های جعلی پرداخت هدایت کرده و سپس اقدام به برداشت از حساب آنان می‌کنند.

پاشایی خاطرنشان کرد:با توجه به هشدارها و اطلاع‌رسانی این پلیس، هموطنان ضمن حفظ هوشیاری و آگاهی لازم در صورت مواجهه با اینگونه پیامک‌های جعلی به هیچ عنوان بر روی لینک‌های آلوده کلیک نکنند و با مشاهده موارد مشکوک موضوع موضوع را به پلیس فتا اطلاع دهند.

به گزارش ایسکانیوز، نخستین مرحله از واریز سود سهام عدالت برای 45 میلیون نفر از روز پنجشنبه 23 آذر ماه آغاز شده و اکنون هیچ‌گونه ثبت‌نامی برای سهام عدالت وجود ندارد، در صورتی که قرار باشد ثبت‌نام جدیدی از جاماندگان سهام عدالت صورت گیرد، از رسانه‌های رسمی همانند رادیو، تلویزیون و خبرگزاری‌ها این موضوع تشریح و اعلام می‌شود، بنابراین مردم خبرهای مرتبط با سهام عدالت را تنها از رسانه‌های رسمی و معتبر پیگیری کنند.

باید تاکید کرد که برای دریافت سود سهام عدالت، سهامداران نه تنها نیازی به مراجعه حضوری به کافی‌نت‌ها و هیچ جای دیگری ندارند، بلکه نباید روی هیج لینکی کلیک کنند، نباید به سایت خاصی مراجعه کنند، نباید به هیچ پیامکی توجه کنند و نیز نباید مبلغی را برای این کار بپردازند.

سهامداران باید توجه داشته باشند که واریز سود سهام عدالت تنها از طریق سامانه سجام خواهد بود و در صورت داشتن مشکل یا ابهام افراد می‌توانند با مرکز پاسخگویی سپرده گذاری مرکزی با شماره ۱۵۶۹ تماس گیرند و برای اینکه سهامداران گرفتار تورهای پهن شده سودجویان نشوند تنها اخبار را از مراجع رسمی دنبال کنند چرا که قبل از هر نوع واریز سود اطلاع رسانی کامل صورت می گیرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1211240

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =