به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز) ابراهیم صالحی عمران در مراسم اختتامیه نخستین دوره مسابقات ملی تولید محتوا فنورز (فرصتسازی کرونایی) که به صورت مجازی در سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفهای برگزار شد، گفت: دانشگاه فنیوحرفهای با قدمت تاریخی خود، یکی از دانشگاههای حضوری و رایگان آموزش عالی کشور برای انتقال مهارت به دانشجویان است. این دانشگاه به عنوان دانشگاه ماموریتگرا به شمار میرود و به دنبال کمک به اشتغال و تولید است.
صالحی عمران با اشاره به غلبه شرایط کرونایی و تغییر شرایط آموزشی گفت: این جشنواره ارتباط دانشگاه فنی و حرفهای را با وزارت بهداشت برقرار ساخت. این دانشگاه پس از شیوع ویروس کرونا از همان روزهای نخست، برنامههای آموزشی را با شرایط جدید تطبیق داد و وارد آموزش الکترونیک و مجازی شد. این در حالی است که حدود ۷۰ درصد دروس به صورت عملی است. آموزشهای الکترونیکی زمینهای برای انتقال مسئولیت آموزشی از یاددهنده به سوی یادگیرنده برده و استقلال در یادگیری را ایجاد میکند.
رئیس دانشگاه فنیوحرفهای ادامه داد: یکی از چالشهای اساسی نظامهای آموزش عالی دنیا بهرهبرداری مناسب از فناوری و فضاهای مجازی است. بسیاری از سیستمهای آموزشی در اثر ناآشنایی با فناوریهای نوین به تعطیلی کشانده شدهاند.
وی گفت: یکیدیگر از چالشهای اساسی در تمامی آموزشها تولید محتواست. اگر دانشجو را به تولید محتوای آموزشی برسانیم به استقلال یادگیری و آموزش باکیفیت دست یافتهایم. از این رو چنین جشنوارههایی که میتواند باعث تغییر در نظام آموزشی شود، باید جدی گرفته شود.
صالحی عمران گفت: ارسال ۱۵۲۶ اثر به این جشنواره نشان از استقبال و اهمیت این حوزه در بخش فرهنگی و دانشجویی دارد.
انتهای پیام/
نظر شما