به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از شرکت توانیر، غلامعلی رخشانی مهر، در حاشیه نشست با مدیرعامل و کارکنان توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: همچنین مشترکان کم مصرف بخش کشاورزی و صنعتی ۴۸۱ میلیارد تومان پاداش دریافت کردند که این رقم سال گذشته ۳۵۰ میلیارد تومان بوده است. مشترکان برق در بخشهای صنعتی، کشاورزی، اداری، تجاری و خانگی میتوانند با مشارکت در طرحهای مدیریت مصرف برق از پاداش خوش مصرفی بهرهمند شوند.
معاون هماهنگی توزیع توانیر با بیان اینکه مشترکان برق خانگی در صورتی که مصرف خود را در فصل زمستان کاهش دهند از مشوقهای صنعت برق برخوردار میشوند، افزود: با توجه به اینکه همواره در روزهای سرد سال، مصرف سوخت گاز افزایش پیدا میکند، بهمنظور جلوگیری از ایجاد اختلال در حوزه انرژی، صنعت برق برای تشویق مردم به کاهش مصرف که تأثیر آن در کاهش مصرف سوخت نیروگاهها است مشوقهایی را که تابستان ارائه میکند در زمستان نیز در نظر گرفته است.
رخشانی مهر در ادامه به طرح برق امید اشاره کرد و اظهار داشت: طرح برق امید، با هدف تغیر نگرش مصرف کنندگان بخش خانگی به استفاده صحیح از منابع انرژی و حفظ محیط زیست با استفاده از ساز و کارهای تشویقی و بازدارنده است. در این طرح مشترکان به سه دسته مشترکان کم مصرف، خوش مصرف و پرمصرف تقسیم میشوند و برای هر دسته متناسب با منطقه جغرافیایی، الگوی مصرف برق تعیین میشود که مشترکان برق به تناسب مشارکت در این طرح از مزایای تشویقی شامل تخفیف تا ۱۰۰ درصد تعرفه برق بهرهمند میشوند.
معاون هماهنگی توزیع توانیر با بیان اینکه مدیریت انرژی مهمترین برنامه وزرات نیرو است، ادامه داد: سال ۹۸ و ۹۹ را بدون خاموشی گذراندیم و ۵ هزار و ۶۰۰ مگاوات با مدیرت انرژی و مدیریت بار تأمین برق انجام شد. با همکاری مردم، صنایع و کشاورزی نیروگاه مجازی در حوزه صنعت برق تشکیل و حدود ۵ میلیارد یورو اعتبار صرفهجویی شد.
۱۱۰ هزار مشترک برق تخفیف ۱۰۰ درصدی گرفتند
در ادامه، خلیل عوض زاده، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: ۱۱۰ هزار مشترک خانگی کم مصرف این استان در دوره قرائت آبان و آذر ماه سال جاری از تخفیف ۱۰۰ درصدی صورتحساب برق برخوردار شدند. طرح برق امید فرصت مناسبی برای همه مشترکان ایجاد میکند که مصرفشان را کم کرده و از تخفیف ۱۰۰ درصدی بهای برق بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان در طول سال از محدوده زمانی مختلف مناطق گرمسیری برخوردار است، افزود: شهرستانهای چابهار، نگور، کنارک از ابتدای فروردین تا پایان آذر، شهرستانهای نیکشهر، فنوج، قصرقند، بنت و اسپکه از اول فروردین تا پایان مهر، شهرستانهای ایرانشهر، دلگان، سرباز، راسک، بزمان، زابل، هیرمند، زهک، نیمروز و هامون از اول فروردین تا پایان شهریور جزو مناطق گرمسیری یک قرار میگیرند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان اظهار داشت: شهرستانهای جالق، سیرکان و ایرندگان از اول خرداد تا پایان مرداد جزو مناطق گرمسیری ۲، میرجاوه، کورین، نصرت آباد، سراوان، سیب و سوران و مهرستان از اول خرداد تا پایان مرداد، نیکشهر، فنوج، قصرقند، بنت و اسپکه ماههای فروردین، آبان و آذر، سرباز و راسک ماه مهر جزو مناطق گرمسیری سه و شهرستانهای زاهدان و خاش از اول خرداد تا پایان مرداد جزو مناطق گرمسیری چهار قرار میگیرند.
به گفته این مقام مسئول مشترکان برق با نصب اپلیکیشن برق من میتوانند از وضعیت تعرفهای شهرستان و مصرفی خود در طرح برق امید اطلاع پیدا کنند.
انتهای پیام/
نظر شما