وی با تأکید بر امنیت بالای صدور مدارک تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: صدور مدارک در دانشگاه آزاد اسلامی از امنیت بالایی برخوردار است و حتی در جلسات پیشگیری و مقابله با جعل اسناد و مدارک رسمی، تاکید بر این موضوع بوده که دانشگاه آزاد اسلامی جهت جلوگیری از جعل اسناد و مدارک دانشگاهی به دلیل صدور متمرکز مدارک تحصیلی در سازمان مرکزی و استفاده از اوراق بهادار چاپ شده توسط شرکت معتبر برای صدور مدرک با ضرایب امنیتی بالا، نسبت به سایر زیر نظام های آموزش عالی کشور بسیار پیشرو بوده و اقدامات بسیار خوبی در این مورد انجام داده است.
عابدی در ادامه با اشاره به فرآیند صدور مدرک در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: فرآیند صدور مدرک یک فرآیند بسیار پیچیده و دارای پروتکل های صیانتی و امنیتی است و در حال حاضر با راه اندازی سامانه آموزشیار این فرآیند تکمیل تر شده و امکان جعل مدرک وجود ندارد.
مدیرکل دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: افراد پس از پذیرش در دانشگاه با سند پذیرش اخذ شده از مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه امکان ثبت نام در واحد دانشگاهی را دارند و سند پذیرش یکی از اصلی ترین ارکان بررسی صدور مدرک در دانشگاه آزاد اسلامی است.
عابدی گفت: براساس فرآیند صدور مدرک، دانشجو پس از پذیرش و طی مراحل تحصیلی در واحد دانشگاهی خود و رسیدن به مرحله فارغ التحصیلی طی یکسری مراحل و بررسی کلیه مستندات تحصیلی در اداره کل دانش آموختگان تایید و موفق به دریافت دانشنامه می شود.
مدیرکل دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه فرآیند بررسی و تأیید مدرک تحصیلی در سازمان مرکزی بسیار پیچیده است، گفت: در بررسی ها تمام نکات آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و ... مورد توجه قرار می گیرد. زمانی که مدارک برای تأیید به سازمان مرکزی ارسال می شود، اطلاعات به دو صورت فیزیکی و دیتا در اختیار سازمان مرکزی قرار می گیرد و توزیع پرونده در بین کارشناسان اداره کل فارغ التحصیلان کاملاً هوشمند و در یک فرآیند اتفاقی رخ می دهد و امکان هر گونه تخلف سیستمی را در فرآیند صدور مدرک به صفر می رساند.
عابدی با بیان اینکه دانشنامه یا مدرک تحصیلی دانشگاه آزاداسلامی بیش از ۱۵ ملاک امنیتی دارد، گفت: به هیچ عنوان امکان جعل حتی یک مدرک در سیستم دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد، چرا که فرآیندهای صدور مدرک جدا و توسط بخش های مختلف بررسی و تأیید می شود و در نهایت دانشنامه با درج هولگرام اصلی تحویل دانشجو می شود.
مدیرکل دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: افراد به هیچ عنوان فریب شیادان را نخورند، چرا که مدرک این دانشگاه به هیچ عنوان قابل جعل نیست.
عابدی این اطمینان را داد که در صدور مدارک دانشگاه آزاد اسلامی امکان جعل وجود ندارد. سایت ها و مراکز جعل مدرک و افراد جاعل دائما توسط مراجع ذی صلاح نظارتی و قانونی در حال شناسایی و پیگیرد قرار می گیرند.
مدیرکل دانشآموختگان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: با توجه به اینکه جعل هیچ وقت از دید مراکز نظارتی و قانونی پوشیده نمی ماند، افرادی که در دام اینگونه سایت ها، مراکز و افراد می افتند پس از کشف مورد جعل دچار خسارت های جبران ناپذیر خانوادگی، کاری و مشکلات قانونی متعددی می شوند.
انتهای پیام/
نظر شما