به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری ایسکانیوز؛ از آغاز شیوع کرونا در کشور محدودیت های زیادی اعمال شد به ویژه در بخش حمل و نقل نظارت ها بیشتر بود بنابراین با دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا مقرر شد تا شرکت های هواپیمایی فاصله اجتماعی را میان مسافران رعایت کنند و از 60درصد ظرفیت هواپیما برای جاگذاری مسافران استفاده کنند.
همزمان با اجرایی شدن این طرح به یکباره قیمت بلیط هواپیما نیز افزایش یافت بهانه افزایش ناگهانی قیمت ها از سوی شرکتهای هواپیمایی، مصوبه ستاد مبارزه با کرونا برای انجام پروازها با ۶۰ درصد ظرفیت و همچنین قیمت دلار بود.
پس از چند روز، واکنش ها برای افزایش قیمت ها زیاد شد و در این راستا وزیر راه و شهرسازی وقت خبر از اعطای وام کرونا به شرکت های هواپیمایی را داد.بر اساس مصوبات ستاد مقابله با کرونا شرکتهای حملونقلی بهخاطر آسیبهایی که در مدت اخیر دیده بودند، بیش از ۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات حمایتی در نظر گرفته شده بود.
دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی چند ماه پیش بر ضرورت لغو این مصوبه تاکید و گفته بود که فروش فقط 60 درصد ظرفیت یک پرواز با هدف مبارزه با کرونا در سفر هوایی فقط در کشور ما اجرا میشود، و سفرهای خارجی شامل این مصوبه نمیشود.
در پی این حواشی مشاهده کردیم که به بهانه جلوگیری از شیوع ویروس کرونا پک های تغذیه هم در پروازها حذف و شرکت های هواپیمایی صرفا با دادن یک بطری آب معدنی موضوع را حل کردند.
حال سوال اینجاست اگر محدودیت های کرونایی هنوز پابرجاست پس چرا قیمت بلیط همچنان بالاست؟ اگر شرکت های هواپیمایی موضوع کرونا را در نظر گرفته و پک های تغذیه را حذف میکنند پس عکس هایی که بدست ما مبنی بر فروش 100درصدی صندلی ها میرسد چیست؟
خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ایسکانیوز این موضوع را به طور جدی پیگیری و در روزهای آینده گزارشاتی در این خصوص ارائه خواهد داد.
انتهای پیام/
نظر شما