به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم در برنامه گفتگوی ویژه خبری با موضوع جزئیات بازگشایی مدارس و دانشگاهها با اشاره به اینکه مصوبه بازگشایی دانشگاهها در شهریور از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شد، بیان کرد: قرار بود در مهر دانشجویان تحصیلات تکمیلی آموزش حضوری داشته باشند و از آبان هم دانشجویان سایر مقاطع این نوع آموزش را دنبال کنند که با تشدید شیوع کرونا این برنامه به بهمن ماه موکول شد.
بیشتر بخوانید:
نخستین نشست مشترک بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد ایرانشناسی برگزار شد/ احداث یک دانشگاه ایران شناسی در دستور کار است
نمای دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم، «نمای فناوری» است/ ایجاد هلدینگ در حوزههای فناورانه از برنامههای جدی دانشگاه آزاد اسلامی است
برگزاری دورههای حین خدمت برای کارکنان بخشهای مختلف بندرجاسک
وی ادامه داد: اکثر دانشگاهها از بهمن فعالیت حضوری را در داشتند و در دوره جدید بازگشایی هم سلامت استادان و دانشجویان در اولویت است و تمام زمینههای لازم را در دانشگاهها فراهم کردهایم.
عموعابدینی با بیان اینکه حضوری بودن مسیر آموزش را هموار میکند، گفت: اساس حضوری شدن دانشگاهها، رعایت شیوهنامههای بهداشتی است که سختگیرانه تر از قبل هم در نظر گرفته شده است.
معاون آموزشی وزارت علوم بیان کرد: واکسیناسیون دانشگاهیان حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد است و مشکل چندانی بابت آموزش حضوری وجود ندارد.
در ادامه محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره حضوری شدن کلاسهای دانشگاه آزاد بعد از تعطیلات نوروزی با اشاره به تشکیل ستاد بازگشایی گفت: با توجه به اینکه تجربه خوبی درباره آموزش حضوری دانشجویان پزشکی داریم و اکنون ۱۲ هزار دانشجو در خوابگاهها داریم، مشکلی بابت بازگشایی نیست.
وی با بیان اینکه ۳۸ هزار دانشجوی خوابگاهی داریم، اضافه کرد: این دانشجویان باید کارت واکسیناسیون داشته باشند تا از ۱۴ فروردین در خوابگاهها حاضر شوند همچنین دانشجویان باید ۳ دز واکسن تزریق کنند و در شرایط کنونی هم بیش از ۵۰ درصد دز سوم را تزریق کردهاند.
همچنین حسین بلندی سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: با توجه به ماموریت این دانشگاه که پاسخگویی به نیاز بازار کار است، از همان ابتدا دورههای عملیاتی و کارگاهی را برگزار کردیم و سعی کردیم این روند تداوم داشته باشد.
وی گفت: دورههای عملیاتی آموزش حضوری همچنان تداوم دارد و تقریبا الان تمام دورههای عملی و نظری به صورت حضوری است.
در ادامه عرفان خسرویان سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای با اشاره به اینکه به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری کشور پیش تر آمادگیهای لازم برای آموزش حضوری را فراهم کردهایم، اظهار کرد: ۷۵ درصد آموزشها به طور کارگاهی و تعاملی با استادکاران است و به طور کاملا هوشمندانه شیوه نامههای بهداشتی دنبال خواهد شد و تداوم دارد.
انتهای پیام/
نظر شما