سرفصل درس روش تحقیق در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سرفصل درس روش تحقیق مختص گروه‌های علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی بازنگری و اعلام شد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی‌اکبری معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به منظور دستیابی به اهداف مندرج در سند تحول و تعالی دانشگاه مبنی بر ارتقای کیفیت و کارآمدی هرچه بیشتر دوره‌های تحصیلی، همچنین کیفیت بخشی به پژوهش ها در تحصیلات تکمیلی، سرفصل درس روش تحقیق مقطع کارشناسی ارشد، توسط معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه بازنگری شد و در قالب سه سرفصل مجزا مختص رشته/گرایش های گروه های علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی اعلام شد.

بروزرسانی سرفصل‌ها در علوم پایه با «یادگیری عمیق»/ قدرت ریسک‌پذیری دانشگاه‌ها برای ترویج آموزش‌های نوین ارتقا می‌یابد

وی افزود: در راستای تحقق اقدام ردیف ۵۴ از بسته کاری ارتقای کیفیت و کارآمدی دوره های تحصیلی مندرج در سند تحول و تعالی دانشگاه با عنوان «ارائه واحدهای روش تحقیق متناسب سازی شده در رشته های مختلف با بهره گیری از استادان واجد صلاحیت»، تدریس درس روش تحقیق بر اساس سرفصل های ابلاغی، از نیمسال جاری در کلیه واحدهای مجری تحصیلات تکمیلی لازم الاجرا است. 

 علی‌اکبری اظهار کرد: سرفصل های ابلاغ شده برای گروه های علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی بدین صورت تنظیم شده که بخشی از مطالب برای سه گروه مذکور، بصورت مشترک و یکسان است و بخشی دیگر به صورت اختصاصی و متناسب با نیاز رشته/گرایش های ذیل هر گروه تدوین شده است. 

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: مباحث در نظر گرفته شده برای این درس جهت آشنایی دانشجویان با مفاهیم بنیادی و کاربردی لازم برای پیاده سازی و به نتیجه رساندن یک پژوهش استاندارد، آشنایی با نرم افزارها و سامانه های مرتبط و چگونگی تهیه مقالات علمی و نحوه ارائه و انتشار آن در نشریات علمی و تخصصی است.

وی افزود: سرفصل های ابلاغ شده برای گروه های علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی مباحثی از قبیل نحوه نگارش پروپوزال و پایان نامه، آشنایی با برنامه های علمی (طرح پایش) و سامانه پژوهشیار، آشنایی با انواع الگوهای منبع نویسی، نحوه نگارش، چاپ و ارائه برون دادهای علمی، اعتبارسنجی نشریات علمی و آشنایی با انواع مقالات، معرفی ابزارهای مورد استفاده در پژوهش متناسب با رشته تحصیلی، سرقت ادبی و علمی، آشنایی با مفاهیم اخلاق در پژوهش، مالکیت معنوی، فناوری و تجاری سازی دستاوردهای علمی، آشنایی با ناشران معتبر علمی و پایگاه‎های اطلاعاتی استنادی داخلی و بین‎المللی در رشته‌های مختلف را در بر می گیرد. 

 علی‌اکبری خاطر نشان کرد: به منظور آشنایی اساتید با نحوه تدریس مباحث اشاره شده، ۲۴ ساعت کارگاه آموزشی در سه گروه مجزا، بهمن ماه سال جاری توسط معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه برگزار شد و دوره دوم کارگاه آموزشی مذکور، در سال آینده برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر و دسترسی به سرفصل ها، می توانند به سایت معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی به آدرس https://sea.iau.ir  مراجعه کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1172549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =