به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، روز چهارشنبه ۱۲ آذرماه ۱۴۰۴، آئین افتتاحیه سیویکمین کنگره ملی و ششمین کنگره بینالمللی علوم و صنایع غذایی کشور و همچنین سومین رویداد صدرا دانشگاه آزاد واحد آیتالله آملی با حضور سودابه سلیمانی، سرپرست معاونت علوم مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی، محمدحسین عزیزی، رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، عبدالرضا بابایی، رئیس، برخی معاونان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، حامد برجسته، رئیس، معاونان و مدیران دانشگاه آزاد واحد آیتالله آملی، مصطفی سوادکوهی، فرماندار، حجتالاسلام یعقوبی،امام جمعه و مدیران شهرستانی آمل، دانشجویان و صنعتگران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی برگزار شد.
محمد احمدی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و دبیر علمی این کنگره در گفتوگو با ایسکانیوز اظهار کرد: سیویکمین دوره همایش علوم و صنایع غذایی ایران امسال برای نخستینبار در دانشگاههای آزاد اسلامی شمال کشور برگزار شد. دبیر همایش با ارائه آماری، اعلام کرد: بیش از هزار مقاله به دبیرخانه رسیده بود که از میان آنها ۸۶۰ اثر پذیرفته شد.
احمدی افزود: از این تعداد، ۱۲۰ مقاله برای ارائه شفاهی و ۷۲۰ مقاله در قالب پوستر در برنامه قرار گرفت.
وی ادامه داد: ارائههای شفاهی در قالب ۱۶ نشست علمی با حضور اعضای هیئت علمی و داوران برگزار میشود.
عضو هیئت علمی با بیان برخی ویژگیهای این کنگره، بیان کرد: یکی از ویژگیهای شاخص این دوره، مشارکت دانشجویان در طرحهای "درخت دانش" است؛ طرحهایی که به مسائل مهم صنایع غذایی کشور میپردازد و ارائهدهندگان آنها، پس از تأیید هیئت علمی، کفایت علمی دریافت میکنند؛ موضوعی که امسال برای نخستینبار در دانشگاه آزاد اسلامی اجرا شد.
به گفته دبیر علمی این کنکره، مقالات برتر پس از ارزیابی داوران در مجلات علمیـپژوهشی داخلی چاپ خواهند شد و برخی از آثار نیز نمایه ISC و Web of Science دریافت میکنند.
احمدی گفت: همچنین ۲۵ مقاله از مجموع آثار پذیرفتهشده، به زبان انگلیسی و توسط اساتید و دانشجویان ارائه میشود که با توجه به بینالمللی بودن همایش، بخش مهمی از برنامه را تشکیل میدهد.
مسئول علمی همایش با اشاره به فرایند انتخاب مقالات برتر عنوان کرد: داوران طی دو روز برگههای ارزیابی را تکمیل میکنند و انتخاب آثار برتر هنوز نهایی نشده است.
وی در پایان تأکید کرد که با توجه به رویکرد فناورانه این دوره، تعداد قابلتوجهی از مقالات در حوزه فناوریهای نوین و بهویژه فناوری نانو بوده که حدود ۵۰ تا ۶۰ اثر را شامل میشود و این مقالات در پنلهای تخصصی مورد توجه قرار گرفتند.
در حاشیه این همایش، سومین رویداد صدرا با محوریت صنعت، دانشگاه، راه اشتغال نیز برگزار شد؛ رویدادی که با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه که از ابتکارات رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی، شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی شکل گرفته است.
پیمان آریایی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و دبیر اجرایی سیویکمین کنگره ملی و ششمین کنگره بینالمللی علوم و صنایع غذایی و سومین رویداد صدرا دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی در اینباره گفت: امسال ۲۳ غرفه نمایشگاهی از صنایع مختلف غذایی و بخشهای مرتبط حضور دارند و محصولات و دستاوردهای خود را به بازدیدکنندگان ارائه میکنند.
آریایی افزود: ارتباط میان پژوهشگران و صنایع در این بخش بستری برای شکلگیری تفاهمنامهها و همکاریهای جدید فراهم کرده است.
وی در خاتمه، ضمن تشکر از تمامی مدیران و دستاندرکاران برگزاری این کنگره و رویداد، خاطرنشان کرد: با کمک هم توانستیم رویدادی را در این واحد دانشگاهی برگزار کنیم که موجب ارتقاء سطح کمی و کیفی علوم و صنایع غذایی استان و کشور شد.
خبرنگار: علی حسننیا
انتهای پیام/
نظر شما