به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نمایندگان اتحادیهها و تشکلهای دانشجویی شب گذشته مهمان حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، رئیس جمهور بودند و نظرات خود در رابطه با امور جاری کشور را با وی در میان گذاشتند. محمدمهدی نوینیفرد دبیرکل اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی یکی از سخنرانان این مراسم بود که با انتقاد از وضعیت معیشت و بازار بهویژه خودرو، گفت: سال گذشته دولت محترم در برنامه بودجه کشور 27 درصد حقوق ها را افزایش داد، عوضش چه شد؟! تورم بیش از انتظار در بازار مواد غذایی که وضعیت سبد معیشت و تامین کالاهای اساسی را برای اکثر مردم بسیار سخت کرده است.
وی همچنین به بیان انتظارات جامعه از دولت انقلابی برای تحقق شعار سال و بهبود وضعیت فرهنگی کشور پرداخت. مشروح سخنرانی دبیر کل اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را در ادامه میخوانید؛
به امید ظهور منجی عالم بشریت؛
با عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
از محضر محترم ریاست جمهوری اجازه میخواهم متنم را شروع کنم
عرائضم را با ابراز نگرانی از برخی رویه های جاری و ساری در کشور آغاز میکنم.
در یک سال و اندی گذشته شاهد بودیم که چگونه دشمنان با اتحاد منحوس خود، با خائنان خارجنشین، که منافع خود را در تنگتر شدن سفره مردم می دیدند، با افزایش بیسابقهیِ تحریمهای ظالمانه، بیوقفه در تلاش برای به زانو درآوردن ملت ایران، از طریق اعمال فشارهای حداکثری بودند.
در چنین وضعیتی که دشمنان ایران، از هرسو به دنبال تضعیف جامعه مدنی، بر هم زدن امنیت کشور، تعمیق شکافهای موجود میان دولت، ملت و اقشار مختلف جامعه، ایجاد باور عدم توانایی در تعیین سرنوشت ملت، توسط خود آنها و از بین بردن باور امکان تغییر وضع موجود و سیاستها بر اساس قانون اساسی، به شیوههای مسالمت آمیز هستند، متاسفانه شاهد برخی سیاست نهادهای تحت نظر حضرت عالی که در راستای همان اِسْــتِــراتِــــــژی و اهداف دشمنان عمل میکند، هستیم.
آیا دولت محترم به نظریه تحول و پیشرفت عنایت دارد؟! در این مسیر معتقدیم، اگر حکمرانی در کشور، مبتنی بر مجموعِ نظریههای مردم سالاریِ دینی، عدالت اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و جهاد علمی در تمامِ شئونِ نهاد هایِ اداری کشور، تئوریزه و بسط پیدا میکرد، خیلی زودتر از مرحلهی تشکیل دولت اسلامی گذشته و جامعهیِ نمونهیِ اسلامی را تشکیل میدادیم، اما چه کنیم که حکمرانی مبتنی بر تئوریهای لیبرالیستی و حکمرانان غربگرا، در طول این ۴۳ سال در بدنهی اجرایی کشور، با ظاهری اسلامی بر سر کار بوده و مانع تحولِ حکمرانی در گام اول شدند.
معتقدیم در ادامهیِ مسیر، برای پویاییِ سیستمِ اداریِ کشور، باید یک باز طراحی عملی صورت پذیرد و با اعتماد به ظرفیت جوانانی، که روزی با تولید موشک یا روز دیگر با تولید واکسن بومی به دنبال حفظ جان مردم هستند، نقشهای نو در انداخت.
آقای رئیسی! آیا وعده وعید های خود، در انتخابات ۱۴۰۰ را به خاطر می اورید؟!
شما در شعارهای انتخاباتیتان فرمودید که، نباید سفره مردم کوچک باشد و برنامه دارید؛ از نظرات نخبگان و مردم برای بهبود اوضاع معیشتی استفاده میکنید.
اگر استفاده میکنید و هنوز اوضاع معیشت مردم نابسمان است، پس مسئولین شما در سطح وزارتخانه ها چه میکنند؟
رئیس جمهور محترم! مردم ما در اقشار مختلف، به شما، به عنوان یک دولت انقلابی رای دادند، تقاضا داریم در زمان تصمیم گیریتان و امضا کردن بخشنامه های ابلاغی به وزارت خانه ها، چشمتان به سفره و حساب 80 میلیون ایرانی باشد نه نظرات حضراتی که از مرفهین جامعه به شمار می آیند.
اما در این فرصت کوتاه از چه باید گلایه کرد؟ از قیمت نجومی و نرخ افسار گسیخته خودرو یا از اقلام معیشتی؟!
از نبود امکانات کافی برای اجرای برنامه های فرهنگی، یا نبود برنامه ها و سیاست های نادرست فرهنگی در سطح جامعه و دانشگاه؟!
آقای رئیسی آیا انتخاب وزرا، استانداران و مسئولین، بنا به شایستگی و توانمندی آنها بوده؟!
تخصص گرایی در حوزه دولت به شدت ضعیف به نظر می آید.
سال گذشته دولت محترم در برنامه بودجه کشور 27 درصد حقوق ها را افزایش داد، عوضش چه شد؟! تورم بیش از انتظار در بازار مواد غذایی که وضعیت سبد معیشت و تامین کالاهای اساسی را برای اکثر مردم بسیار سخت کرده است.
بررسیهای ماهانه تورمی در بهمنماه سال گذشته نشان از رکورد زنی تورم نقطهایِ خوراکیها در این ماه و عبور از مرز 70 درصدی دارد.
با افزایش بیمهابای نرخ دلار و تاثیر مستقیم آن بر خانوار چنان سفره مردم کوچک شد، که دیگر این روزها دخل و خرج با هم، همخوانی ندارد و افراد زیادی در تامین مایحتاج اساسی خود عاجرند. امسال شاید سال رکورد زنیهای عجیب و غریب ارز در بازار بود.
کاهش چند هزار تومانی نرخ ارز هم، تنها یک بازی روانی در بازار است که اگر جز این بود حداقل قیمت اقلام خوراکی و کالاهای مصرفی، که به واسطهیِ این حُباب، سیر صعودی و یکشبه را تجربه کردند، به قبل باز میگشت.
از ابتدای سال نیز با حذف اَرزِ ترجیحی با وجود قول دولت سیزدهم مبنی بر کنترل افزایش قیمت و حمایت از اقشار آسیبپذیر، دایره گِرانی گسترده و فشار بر دهکهای پایین جامعه بیشتر شده است.
شما در ابتدای دولت مسئله ای را به عنوان جراحی اقتصادی مطرح کردید، گویا تیغ عمل جراحیتان در این کالبد بیجانِ اقتصاد مانده و جا خشک کرده باشد
وجدانتان را قاضی کنید، قیمت کدام یک از محصولات منطقی و منصفانه است؟!!
با این تورم روزافزون، افزایش دستمزدها همچنان بر همان چند درصد سالانه باقی مانده.
دیگر حتی نمیتوان به نان و سیبزمینی ناقابلی بسنده کرد یا تخممرغ 3 هزار و پانصد تومانی را بر سفره، به عنوان یکی از وعدههای غذایی داشت. کارگران با حقوق و دستمزد حداقلی در کنار اجارهبهای سرسامآور، شاید سالانه رنگ گوشت و مرغ را هم به سفره خود نبینند.
در حوزه صنعت خودرو، توضیح قاطع میخواهیم از افزایش بی منطق قیمتها توسط ایران خودرو و سایپا.
وزیر صَمْتِ خود را بازخواست کنید، اگر این عمل را انجام دادید، دوباره تکرار کنید.
نظارت کجاست؟!
مردم قدرت خرید ماشین را ندارند. آیا سهم مردم ما این بود؟!
این همان بزرگ کردن سفره مردم است؟!
چند درصد در اجرای طرح کالابرگ و کوپن موفق بوده اید؟!
آیا شعار سال راشنیده اید؟
از چه زمانی فرمان رهبری اجرا شده و شاهد مهار تورمیم.
تاکید میکنم، مهار...
و اما فرهنگ...!
چقدر در ادارات امر به معروف و نهی از منکر را نهادینه کردید ؟!
چند درصد رجایی و باهنر در ادارات و ارگان ها تربیت کرده یا حداقل از حضور نیروهای ارزشی به جای فرمایشی استفاده کرده اید؟!
سخن بعد در خصوص مسئله اجتماعی!
رهبر معظم انقلاب در خصوص حجاب دستور خود را صادر کردند که رعایت حجاب الزام شرعی و رعایت نکردنش حرام سیاسی است...
طرح دولت برای حجاب چیست؟! مسئولین وزارت ارشاد! آیا در زمانه ی خود سیر میکنند یا در سالها قبل؟!
آیا بیدارند؟!
جناب آقای رئیسی موفقیتهایِ دولت، چند درصد در سفره مردم تاثیر داشت؟!
و کلام آخر
جناب آقای رییسی ! ما منکر زحمات شما نبوده و به آینده هم امیدوارم ، اما ما وظیفه داریم با صدای موذن گونه خودمان مشکلات را به گوش شما برسانیم. مشکلات را حل کنید، تحول ایجاد کنید وامید را به دل مردم بازگردانید ، ما دانشجویان با تمام جان ایستاده ایم تا تمام مشکلات را با یاری یکدیگر حل کنیم.
و من الله توفیق
اللهم عجل لولیک الفرج
انتهای پیام/
نظر شما