به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، روز دوم گام دوم رویداد ملی تخصصی عصر امید عسلویه با بازدید میدانی مدیران شرکتهای فناور و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی از پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی و انعقاد تفاهمنامه با شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد و جلسه جمعبندی نهایی دانشگاهیان با حضور مدیرکل ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
گام بلند دانشگاه آزاد اسلامی برای رفع نیازهای صنایع پتروشیمی
استادان و مدیران شرکتهای فناور منتخب دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین برنامه این روز در جلسه تخصصی با مدیرعامل و اعضای هیئت رئیسه و متخصصان اجرایی، بازرسی و تعمیرات پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی دیدار و گفتوگو کردند.
سروش حیدریسنگستانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این جلسه با اشاره به اینکه دانشگاه تاکنون نسبت به عسلویه غفلتی۴۰ ساله داشته که در دوره مدیریتی جدید و با رویکرد متفاوت از گذشته به دنبال جبران این عقبماندگی هستیم، اظهار کرد: گام نخست حضور جدی دانشگاهیان در عسلویه، برگزاری نخستین و آخرین رویداد تخصصی عصر امید عسلویه در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی بود که با استقبال مناسبی از سوی دانشگاهیان کشور و صنایع حاضر در عسلویه همراه بود و امروز در گام دوم، به درخواست خود شرکتهای فناور دانشگاه و صنایع، منتخبی از کارشناسان فنی و اجرایی دانشگاه در عسلویه حضور دارند.
وی با ابراز امیدواری از اینکه این رفتوآمدها و پیگیریها منتج به ثمرات و برکات برای هر دو مجموعه و در نهایت کشور شود، افزود: همانطور که مطرح شد، بسیاری از مدیران کشور، دانشآموخته دانشگاه آزاد اسلامی هستند که این نشان میدهد اگر دانشگاه، مقتدر باشد، کشور نیز از آن سود خواهد برد. دانشگاه امروز به دنبال این است تا با همه توان و قدرت رسالتها و مأموریتهای جدید اجتماعی را که برگزیده به نحو احسن انجام دهد و در حل مسئله و برونرفت کشور از چالشها، ایفای نقش کند.
مدیرعامل پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس جنوبی نیز با ابراز خرسندی از حضور متخصصان دانشگاهی در این پالایشگاه و اینکه خود را از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی میداند، گفت: بسیاری از مدیران ارشد پالایشگاه دانشآموخته دانشگاه آزاد اسلامی هستند که نشان از برتری و اولویت علاقهمندان به علم به این دانشگاه در رقابت با دیگر مراکز علمی است.
کامبیز صفتی با تأکید بر اینکه مجموعه پالایشگاه پنجم مجتمع گاز پارس، مشتاقانه به دنبال ارتباط دانشگاه و صنعت و حضور دانشگاهیان در فازهای اجرایی، تعمیراتی و بازرسی پالایشگاه است، گفت: این ارتباط مهم و اثرگذار تاکنون مغفول مانده؛ اما در استان بوشهر و با رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان و پیگیری و اهتمام دانشگاه، پیشرفتهای مطلوبی داشته است.
وی با اشاره به اینکه پتروشیمی اکوسیستم بسیار بزرگ بوده که نیازمند نگاه ویژه به آن است، توضیح داد: این صنعت چالشهای متفاوتی دارد و نیازمند به حضور پای کار و دغدغهمند متخصصان اهل فن در همه حوزههای فنی و مهندسی است.
این مقام مسئول متذکر شد: فضای فکری در این پالایشگاه باز بوده و راههای تعاملی به صورتهای مختلف از حمایت مالی تا امکان برگزاری بازدیدهای علمی، برگزاری کارگاههای آموزشی تخصصی، انجام مسئولیتهای اجتماعی و بسیاری دیگر میسر است.
دانشگاه بهعنوان مشاور در کنار صنعت خواهد بود
مدیرکل ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی نیز با بیان اینکه ارتباط میان دانشگاه و صنعت تا قبل از این ساده و فقط در حد معرفی دانشجوی کارآموز بوده است، عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی امروز به دنبال حضور مؤثر تکتک واحدهای دانشگاهی، اعضای هیئت علمی، دانشجویان، دانشآموختگان و شرکتهای فناور خود در کنار صنعت است و با همه اعتبار خود حامی این ارتباط و قراردادهای منعقده خواهد بود.
لاله ملکنیا با بیان اینکه با نگاه جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر طهرانچی، طرحهای گوناگونی برای امکان حضور دانشگاهیان در کنار صنعت، طراحی و عملیاتی شده است، توضیح داد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی با ۲۵۰ واحد فعال، ۲۲ هزار عضو هیئت علمی، ۷ هزار مرکز خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی، ۲۳۰ مرکز تحقیقاتی، یک و نیم میلیون دانشجو و بیش از ۲ هزار شرکت دانشبنیان میتواند در قالب سرمایهگذاریهای مشترک، طرح پویش و پایش، آمایش میتواند حامی صنعت باشد.
وی با بیان اینکه استاد دانشگاه بهعنوان مشاور و دانشجو بهعنوان یک نیروی کار علاقهمند و پرانرژی در کنار صنعت خواهد بود، ادامه داد: حتی کسری از ارقام بالا باز هم عدد بزرگی است که بهعنوان یک ظرفیت حل مسئله میتواند یاریگر صنایع باشد.
این مقام مسئول با توضیح برخی از طرحهای دانشگاه و نیز یکپارچگی و شبکهسازی تجهیزات، آزمایشگاه و نیروی انسانی عنوان کرد: دانشگاه در مرحله نخست بهصورت بومی و منطقهای به دنبال اجرای طرحهای خود است و در صورت عدم پیشرفت امور، همه توان دانشگاه بهعنوان یک ید واحد پای کار خواهد آمد.
ملکنیا با تأکید بر اینکه نگاه دانشگاه از ارتباط با صنعت، فقط پروژهای و مسائل اقتصادی نیست، بیان کرد: دانشگاه، دانشجو و استاد دانشگاه در کنار صنعت رشد خواهد کرد که این برای دانشگاه، صنعت و کشور سودمند خواهد بود.
طرح توسعه فازهای ۹ و ۱۰ پارس جنوبی مربوط به پالایشگاه پنجم بوده که این طرح شامل سه بخش اصلی تأسیسات دریایی، خطوط انتقال و تأسیسات خشکی است و در ادامه این نشست کارشناسان شرکتهای فناور دانشگاه با هیئت رئیسه پالایشگاه به بحث و گفتوگو پرداختند.
انتهای پیام /
نظر شما