اختراع یک قاشق خوشمزه ژاپنی

قاشقی جدید و هیجان‌انگیز، مزه‌ای شبیه‌به نمک را در دهان ایجاد می‌کند تا از خوردن غذاهای سالم لذت ببرید.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، استفاده از نمک در غذاها توسط بسیاری از پزشکان به‌دلیل مضرات آن توصیه نمی‌شود. شرکت ژاپنی Kirin قاشقی ساخته است که با الکترودهای خاصی که در آن استفاده شده‌، طعم نمک را به‌طور غیرواقعی به دهان منتقل می‌کند.

بیشتر بخوانید:

بهترین راه پاک کردن لکه و بوی بد شیر از فرش

قاشق الکتریکی شرکت Kirin مولکول‌های یون سدیم را با ایجاد جریان الکتریکی خفیف، به زبان منتقل می‌کند. هدف این شرکت ژاپنی تشویق مردم به مصرف غذاهای سالم و حذف نمک از غذاها است.

افراد دارای حساسیت به‌فلز، افراد مبتلا به فلج عصب صورت، افراد تحت درمان دندان‌پزشکی و زنان باردار نباید از قاشق الکتریکی Kirin استفاده کنند.
شرکت Kirin تنها ۲۰۰ عدد از قاشق طعم‌دهنده‌ی سدیم را با قیمت ۱۲۷ دلار در ژاپن عرضه می‌کند و از سال آینده‌ی میلادی فروش آن را در بازار جهانی آغاز خواهد کرد. Kirin انتظار دارد در پنج سال آینده بیش‌از یک میلیون عدد از این قاشق را عرضه کند.

منبع: اقتصاد ایران

انتهای پیام/

کد خبر: 1231575

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =