به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، هاشم داداش پور با اشاره به تصویب و ابلاغ آیین نامه جامع اعطای بورس به دانشجویان ایرانی توسط معاون اول رییس جمهور گفت: با ابلاغ این آیین نامه مقرر شده است که در حوزه های مختلف بورس را ایجاد کنیم از بورس دانش گرفته تا بورس صنعت.
بیشتر بخوانید:
دانشگاهها با بورس صنعت میتوانند رشتههای حذف شده را احیا کنند
وی ادامه داد: از سال گذشته بورس صنعت و بورس دانش شروع شده است همچنین بورس هیات علمی و دانشجویان سال آخر نیز از امسال شروع شده است.
رییس سازمان امور دانشجویان افزود: استقبال دانشجویان بسیار خوب بوده است، در همه رشته ها سعی کرده ایم زمینه جذب را فراهم کنیم.
وی افزود: بورس هیات علمی فقط برای رشته های نوظهور مانند رشته های علوم دریایی، هنر و رشته های بین رشته ای که دانشگاه های کشور ما به آن نیاز دارند صورت می گیرد.
رییس سازمان امور دانشجویان گفت: اما در رشته هایی که مربوط به بورس دانشجویان سال آخر است دانشگاهها همه نیازهایی که دارند را به ما اعلام می کنند و ما از طریق دانشجویان سال آخر می توانیم آنها را تامین کنیم.
به گزارش مهر، آیین نامه جامع اعطای راتبه تحصیلی (بورس) به دانشجویان ایرانی اخیرا توسط سرپرست ریاست جمهوری ابلاغ شد. در بخش هایی از این آیین نامه آمده است: وزارت علوم موظف است با همکاری سایر دستگاههای اجرایی مربوطه، به منظور دستیابی به اهداف بسط عدالت آموزشی، هدفمندسازی آموزش و پژوهشهای دانشگاهی و هدایت آنها به سمت رفع نیازهای کشور، تأمین بخشی از هیأت علمی مورد نیاز، تضمین آینده شغلی و ایجاد انگیزه، امید و نشاط در میان دانشجویان نسبت به تدوین و ابلاغ انواع مختلف راتبه تحصیلی (بورس) اقدام کند.
همچنین دراین آیین نامه آمده است: با هدف تأمین اعضای هیأت علمی مورد نیاز دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، وزارت علوم موظف است با همکاری وزارت امور خارجه سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی کشور دانشجویان و فارغالتحصیلان مستعد را برای ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد دکتری و پسادکتری در دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی معتبر داخل و خارج از کشور بورس نماید؛ به طوری که حداقل (۲۰) درصد از اعضای هیأت علمی به کار گرفته شده در هر فراخوان جذب از میان مشمولین این راتبه تحصیلی (بورس) باشد.
منبع: مهر
انتهای پیام/
نظر شما