به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، حامد ثقفی مدیر کل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان گفت: مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۱ قانونی را با عنوان قانون مدیریت دادهها و اطلاعات ملی به تصویب رساند که از آن به قانون مدام یا دوام نیز یاد میشود.
بیشتر بخوانید:
کاهش نیم درصدی نرخ بیکاری دانشآموختگان
وی ادامه داد: مورد دهم این قانون مربوط به پایگاه اطلاعات و مدارک تحصیلی کشور است که متولی آن وزارت علوم شناخته شد؛ بر این اساس سال گذشته سازمان امور دانشجویان این پایگاه را ایجاد کرد و طی یک بازه زمانی به بررسی مدارک نامزدهای مجلس شورای اسلامی پرداخت.
مدیر کل امور دانش آموختگان سازمان امور دانشجویان افزود: علاوه بر پایگاه موجود سامانه ای نیز تحت عنوان https://codesehat.ir/ طراحی شده است که حوزه علمیه، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی به آن متصل شده اند و اطلاعات دانش آموختگان و دانشجویان خود را در آن بارگذاری میکنند.
وی با بیان اینکه تقویت این پایگاه در دستور کار قرار دارد؛ اظهار کرد: در ابتدای راه اندازی این پایگاه، اطلاعات حدود دو و نیم میلیون نفر که از فارغ التحصیلان سال ۹۹ به بعد و دارای کد صحت بودند در آن بارگذاری شد اما از آنجایی که ما حدود ۱۲ میلیون نفر فارغ التحصیل داریم این آمار بسیار پایین بود بنابراین به افزایش آن پرداختیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه در کمتر از یک سال اطلاعات این پایگاه تا حد زیادی تکمیل شده است؛ تصریح کرد: برای تکمیل دادهها سفرهای استانی خود را آغاز کردهایم و تا کنون به استان های قم، اصفهان، همدان، آذربایجان غربی و شرقی سفر کردهایم و این سفرها ادامه دارد تا بانک اطلاعات تکمیل شود.
ثقفی با اشاره به اینکه مهمترین موضوع پس از تکمیل اطلاعات، دریافت کد صحت برای دانشنامه است؛ اظهار کرد: بسیاری از دانشنامهها دارای کد صحت نیستند بنابراین از منظر سازمان امور دانشجویان اصالت کافی ندارد.
وی ادامه داد: دریافت کد صحت از طریق سامانه سجاد انجام میشود که از سال ۹۵ کلید خورد و از سال ۹۹ به بعد همه دانشگاهها موظف شدند برای دانشنامهها کد صحت دریافت کنند. بنابراین تمام دانشنامه های پیش از سال ۹۵ فاقد کد صحت هستند و باید کد صحت دریافت کنند.
مدیر کل امور دانش آموختگان تصریح کرد: دانشگاهها باید کد صحت دانش آموختگان خود را از سامانه سجاد دریافت کنند تا این اطلاعات به طور کلی دارای کد صحت شوند و اصلات یابند.
ثقفی با اشاره به اینکه دانشگاه تفرش اکنون برای کلیه دانش آموخته گان خود کد صحت دریافت کرده است و باقی دانشگاه ها نیز باید در این مسیر گام بردارند؛ تصریح کرد: اگر دانشگاهها اقدام به تکمیل پرونده ها و دریافت کد صحت برای دانشنامههای دانش آموختگان خود کنند پاسخ به استعلام از سازمان امور تسریع و تسهیل خواهد شد.
انتهای پیام/
نظر شما