به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه الزهرا(س) عضو اتحادیه دفتر تحکیم وحدت درباره وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان به مجلس شورای اسلامی برای گرفتن رای اعتماد نامهای خطاب به رئیس جمهور منتخب نوشت.
بیشتر بخوانید:
دفتر تحکیم وحدت: چگونه ظفرقندی با مواضع غلط در اغتشاشات ۱۴۰۱ وزیر میشود؟
متن این نامه به شرح زیر است:
در این برهه حساس از تاریخ کشور عزیزمان، انتخاب وزرای کابینه چهاردهمین دوره ریاستجمهوری، موضوعی است که توجه و حساسیت عموم مردم را به خود جلب کرده است. بر هیچکس پوشیده نیست که انتصاب افراد شایسته و توانمند در عرصههای مختلف مدیریتی، اساس پیشرفت و شکوفایی یک کشور را تشکیل میدهد.
انتخابهایی که به دور از اصول و معیارهای علمی و تجربی انجام میشود، میتواند پیامدهای ناگواری برای جامعه به همراه داشته باشد. در این راستا، ضروری است تا با دقت و توجه به شایستگیهای علمی، تجربی و اخلاقی افراد، اقدام به انتخاب وزرایی کند که بتوانند در راستای خدمت به مردم و پیشبرد اهداف عالیه کشور گام بردارند. اکثریت افرادی که ایشان به عنوان وزرای جدید پیشنهاد دادند، در دوران مدیریتی خود، نارضایتیهای بسیاری را به وجود آوردند و با بازدهی کم عملکرد خود نتوانستند باعث پیشرفت شوند.
درباره انتصاب عراقچی به عنوان وزیر امور خارجه و مسئولیتی که به ایشان محول خواهد شد آیا ایشان میتواند به درستی آن را مدیریت کند؟ ایشان در مسئولیتهای قبلی خود در پی توافقات برجام در بخش اقتصادی نتوانستند صادق باشند و به گواه برخی از کارشناسان در مذاکرات بهدرستی منافع ملی را نمایندگی کند، چطور در این مسئولیت بسیار مهم که عزت کشور تا بخشی زیادی به آن وابسته است میتواند ایفای نقش مؤثری داشتهباشد؟
همینطور آیا پیشنهاد علیرضا کاظمی به عنوان وزیر آموزش و پرورش با بررسی سوابق قبلی ایشان در این حوزه بوده است؟ عدم شفافیت در تصمیمگیریها و سیاستگذاریها که باعث ایجاد سردرگمی و عدم اعتماد در بین ذینفعان شده است، همچنین برخی از برنامههایی که برای بهبود کیفیت آموزش طراحی شده بودند، به دلیل عدم پیگیری و نظارت کافی نتایج مطلوبی نداشتند، برخی خانوادهها از عدم ارتباط مؤثر و مشاورههای لازم در خصوص مسائل تحصیلی و آموزشی خود از ایشان انتقادات بسیاری کردند. اینها تنها بخشی از مسائل و مشکلاتی بوده که در زمان ایشان کشور به خود دیده است. با این اوصاف چطور میشود نسل جدید را به افرادی سپرد که توان مدیریت لازم برای زیرساختسازی را هم ندارند؟
انتخاب اتابک بهعنوان یکی از مهمترین پستهای مدیریتی کشور بهعنوان فردی که در زمان مسئولیتشان به دلیل عدم شفافیت مالی و نحوه هزینه کردن منابع مالی به ایشان انتقاداتی وارد بود و همینطور عدم شفافیت و مدیریت نادرست پروژهها و طرحهایی که در زمان مسئولیت ایشان آغاز شد که با تأخیر و یا با ناکامی مواجه شد مورد نارضایتی عموم قرار گرفت برای پست وزارت صمت جایگاه مناسبی نخواهد بود.
دانشگاه در این روزها نباید تبدیل به صحنهای برای عزل و نصبهای سیاسی مسئولان شود. باید افرادی روی کار بیایند که هدفشان خدمت به جامعه دانشگاهی باشد و توقع میرفت که با انتخابی مناسب، فردی را به عنوان وزیر علوم برگزینید که بتواند مسائل مهم و اساسی این قشر را درک و در جهت حل مشکلات بکوشد. جناب صراف در مسئولیتهایی که در برخی دانشگاهها و مراکز و وزارت علوم بر عهده داشته است به درستی نتوانستند کاستیهای مدیریتی را برطرف کنند و همین منجر به انتقادات و نارضایتیهای موجود شده است. عدم توجه کافی به نیازهای دانشجویان و مشکلات اساسی آنها، کندی در اجرای برنامههای توسعهای و اصلاحات در نظام آموزشی، عدم ارتباط مؤثر با سایر نهادهای دولتی و خصوصی برای حل مسائل آموزشی، نمونههای از عملکرد نادرست ایشان در دوره مدیریت خود بوده است.
با توجه به سخنان رهبری که فرمودهاند کرسی مجلس را نباید دستمایهای برای وزارت قرار داد، سؤالی مطرح میکنیم آن هم این است که انتخاب جناب قزلجه بهعنوان وزارت جهاد با چه سابقهای صورت گرفته است؟ ایشان بهعنوان نماینده مردم در مجلس فعالیت داشته است و در همان دوره مسئولیت خود هم به علت برخی انتقادات و عدم توجه کافی به مسائل مورد بحث قرار گرفته است. با این حال آیا گزینه مناسبتر و توانمندتری برای وزارت جهاد کشاورزی به جز ایشان وجود نداشت؟
انتخاب همتی به عنوان وزیر اقتصاد در حالی که مدیریت ایشان در زمان ریاست بانک مرکزی منجر به افزایش نرخ ارز و ناتوانی ایشان در کنترل تورم بوده و ایجاد مشکلاتی که هنوز بر سفره مردم سایه انداخته است، چگونه میتوانند مسئولیت مدیریت اقتصاد کل کشور را دست بگیرند؟
همچنین شما در سخنان خود چه در قبل و چه بعد از انتخاب شدنتان بسیار به جوان بودن کابینه خود تأکید کردید و پیرو همین شعار تأکید میکردید که انتخابهای فراجناحی خواهید داشت اما با ترکیب وزرایی که به مجلس ارائه دادید، مشاهده کردیم که جمعی از افراد همفکر منتخب شدند. ما در عمل خلاف آن چیزی که وعده میدادید را شاهد بودیم، آیا قرار است همچنان به این وعده عمل نشود و انتخابهای فراجناحی نداشته باشید؟
امید داریم که این انتخابها در جهت تأمین منافع ملی و ارتقای سطح زندگی مردم، به دور از هرگونه فشار و دخالتهای غیرضروری صورت پذیرد. در غیر این صورت، نهتنها اعتماد عمومی از بین خواهد رفت، بلکه روند توسعه کشور نیز با چالشهای جدی روبهرو خواهد شد. با آرزوی موفقیت و سربلندی برای کشور عزیزمان، امیدواریم که تدابیر لازم جهت انتخاب وزرای شایسته و توانمند اتخاذ گردد تا در نهایت شاهد توسعه و پیشرفت روزافزون کشور باشیم.
انتهای پیام/
نظر شما