تولید شیرینی بومی جنوب کشور توسط شرکت دانش‌بنیان دانشگاه آزاد زاهدان

سرپرست شرکت تولیدکننده هلیله خرما از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان اظهار داشت: محصول تولیدی این مجموعه به نام "هلیله خرما" در جنوب کشور رایج است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از آذربایجان غربی، امیری، سرپرست شرکت تولیدکننده هلیله خرما از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، در گفت‌وگو با ایسکانیوز به معرفی شرکت دانش‌بنیان مستقر در واحد زاهدان پرداخت و در خصوص محصول تولیدی این مجموعه توضیحاتی ارائه کرد. وی با اشاره به محصولی به نام "هلیله خرما" که در جنوب کشور و توابع شهرستان نیک‌شهر حوزه قصروند رایج است، افزود: این خرما به رنگ زرد است و ظاهری متفاوت نسبت به خرمای معمولی دارد.

امیری در ادامه به تفاوت این نوع خرما با خرمای معمولی پرداخت و توضیح داد که "هلیله خرما" توسط ساکنان بومی آن منطقه به صورت دست‌چین برداشت می‌شود و سپس به مدت یک تا دو روز زیر آفتاب قرار می‌گیرد تا به شکل هلیله گرد تبدیل شود. وی افزود: این خرما به عنوان نوعی شیرینی کنار چای مصرف می‌شود.

وی در بخشی دیگر از این گفت‌وگو اشاره کرد که شرکت آن‌ها به‌صورت دولتی و زیر نظر واحد رشد دانشگاه فعالیت می‌کند و محصولات تولید شده توسط این مجموعه به صورت خرده در بازار عرضه می‌شود.

امیری همچنین بازار هدف شرکت دانش‌بنیان را تولید تنقلات کاملاً طبیعی و مفید برای محیط‌های کاری و مدارس عنوان کرد.

وی در پایان با اشاره به حضور در یک رویداد و نمایشگاه ملی برای نخستین‌بار، از مسئولان درخواست کرد که برای پیشرفت این شرکت و حمایت از تولید محصولات بومی کمک‌های لازم را ارائه دهند. وی در نهایت از میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در برگزاری این نمایشگاه ملی تقدیر و تشکر کرد.

خبرنگار: محمدعلی جوادی

انتهای خبر/

کد خبر: 1249218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =