برگزاری پنجمین جشنواره شعر و داستان نبوی در دانشگاه آزاد زاهدان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان از برگزاری پنجمین جشنواره شعر و داستان نبوی به میزبانی واحد زاهدان خبر داد و گفت: این جشنواره با مشارکت ۲۴۰ نفر و ارسال بیش از ۴۰۰ اثر ادبی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، پنجمین جشنواره ملی شعر و داستان نبوی(ص) امروز چهارشنبه (۸ بهمن) با حضور علی سروری‌مجد قائم‌مقام دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین علم‌الهدی مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در امور تقریب و مذاهب، عباسعلی ارجمندی معاون توسعه و منابع استانداری سیستان و بلوچستان، کامبیز نرماشیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و رؤسای دانشگاه‌های آزاد سراسر استان، با همکاری معاونت سما استان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان برگزار شد.

در این مراسم، کامبیز نرماشیری با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی اظهار کرد: مؤسسه فرهنگی هنری امامت و مهدویت از یادگارهای ارزشمند این شهید است که با هدف ترویج معارف دینی و فرهنگی، برنامه‌های متعددی را در سراسر کشور برگزار می‌کند.

وی افزود: با توجه به ماهیت تقریبی و تلفیقی استان سیستان و بلوچستان، طی سال‌های اخیر موضوع «شعر و داستان نبوی» به عنوان محور اصلی برنامه‌های فرهنگی انتخاب شده و امسال برای پنجمین سال متوالی جشنواره به میزبانی واحد زاهدان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان با بیان اینکه در این دوره از جشنواره ۲۴۰ نفر شرکت‌کننده حضور داشتند، تصریح کرد: بیش از ۴۰۰ اثر ادبی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که نشان‌دهنده استقبال گسترده شاعران و علاقه‌مندان از سراسر کشور است.

این مسئول دانشگاهی از برگزاری همزمان جشنواره کتابخوانی معرفت با موضوع سیره پیامبر اکرم(ص) خبر داد و گفت: در این بخش، ۴ هزار و ۳۴۱ اثر در پنج حوزه مختلف به دبیرخانه ارسال شده است.

نرماشیری با قدردانی از همکاری معاونت فرهنگی و هنری سازمان سما، اساتید، شاعران برجسته کشوری و استانی و مسئولان دانشگاهی و اجرایی حاضر در مراسم، تأکید کرد: برگزاری چنین رویدادهایی نقش مهمی در ترویج فرهنگ نبوی، تقویت هویت دینی و تحکیم وحدت اسلامی در استان دارد.

خبرنگار: مبینا میر

انتهای پیام/

کد خبر: 1295085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =