کیفیت پایین غذای دانشجویی دانشگاه فرهنگیان ارتقا یابد

وزیر آموزش و پرورش گفت: مسئله کیفیت پایین غذای دانشجویی را پیگیری کرده‌ایم.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش پس از جلسه هیات دولت در ارتباط با موضوع کیفیت غذای دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، که چندی پیش با اعتراضاتی از سوی برخی دانشجویان همراه شد و حتی مواردی از مسمومیت گزارش شد، توضیح داد: این موضوع، قطعاً در دستور کار قرار گرفته و پیگیری‌های لازم انجام شده است. با این حال، باید تأکید کرد که چنین مواردی گاهی رخ می‌دهد و نباید آن را به تمام دانشگاه‌ها یا کل سیستم تغذیه دانشجویی تعمیم داد.

وی افزود: کیفیت غذای دانشجویی، اگرچه ممکن است در برخی مواقع با مشکلاتی همراه باشد، اما به طور کلی در سطح قابل قبولی قرار دارد. البته ما به این موضوع بسنده نمی‌کنیم و با جدیت تلاش داریم تا کیفیت غذا در تمامی دانشگاه‌ها، به‌ویژه دانشگاه‌های فرهنگیان، ارتقا یابد. همچنین اطمینان می‌دهیم که نظارت‌ها در این حوزه تقویت خواهد شد تا از تکرار چنین مواردی جلوگیری شود و رضایت دانشجویان جلب گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

انتهای پیام/

کد خبر: 1250642

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =