توانمندسازی مددجویان، راهبرد اصلی کمیته امداد

مدیرکل کمیته امداد مازندران گفت: راهبرد کلان کمیته امداد، مهارت‌آموزی و توانمندسازی مددجویان است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز، روز جمعه ۹ آذرماه ۱۴۰۳ میثم معافی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مازندران در حاشیه مراسم افتتاح موسسه نیکوکاری ثامن‌الحجج سی‌سنگان گفت: یکی از راهبردهای این اداره کل، راه‌اندازی شبکه احسان محله‌محور در تمامی محلات استان مازندران است.

مدیرکل کمیته امداد به بیان آماری در این‌باره پرداخت و افزود: استان مازندران دارای ۸ هزار محله و ۳ هزار و ۲۰۰ روستا است که باید در همه محلات، شبکه احسان و نیکوکاری راه‌اندازی شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی موسسه نیکوکاری ثامن‌الحجج سی‌سنگان، اضافه کرد: تاکنون یک هزار و ۹۲۰ شبکه زکات روستایی و در یک هزار و ۷۰۰ محله نیز واحد نیکوکاری در مازندران فعال شده که هنوز در ابتدای راه است و در همه محلات باید راه‌اندازی شود.

میثم معافی گفت: طی سال گذشته و جاری، اعتباری بالغ بر ۳۸۰ میلیارد ریال در حوزه کسب‌وکار هزینه شده است.

وی به نحوه صرف بودجه در زمینه کسب‌وکار اشاره و اظهار کرد: صرف بودجه کسب‌وکار در کمیته امداد به مانند بانک نیست بلکه در قالب آموزش مهارت و توانمندسازی داوطلبان انجام می‌شود.

معافی در ادامه گفت: در قالب مهارت‌آموزی توانستیم ۱۶ هزار و ۲۰۰ دانشجو و دانش‌آموز که بخشی از آنان نیز فارغ‌التحصیل شدند را به جامعه تحویل دهیم و با صرف بودجه‌های فرهنگی، انسان مولد و تاثیرگذار به جامعه معرفی کنیم.

مقام ارشد کمیته امداد مازندران، حیطه فعالیت این اداره کل را در سه بخش عنوان و بیان کرد: یکی از کارهایی که کمیته امداد انجام می‌دهد این است که افراد توانمند و دارای مهارت کافی را به شرکت‌ها، شهرک‌های صنعتی و سرمایه‌گذاران، معرفی و با استفاده از راهبران، هر مددجوی دارای مهارت را به شغل مربوطه که در بخش‌های مختلف نیازمند مهارت او است معرفی کند.

وی ضمن اشاره پرداخت تسهیلات به کارفرمایان، تشریح کرد: بخشی از اقدامات این است که کمیته امداد به کارفرمایانی که مددجویان را استخدام و به کار می‌گیرند، تسهیلات مالی، بیمه‌ای و غیره پرداخت می‌کند و از این طریق هم برای مددجو شغل مناسب پیدا کرده و هم کارفرما ضمن جذب نیروی کار از امتیازات مربوطه بهره‌مند می‌شود.

معافی ادامه داد: دیگر اقدامات کمیته امداد، پرداخت تسهیلات متعارف به مددجویان برای ایجاد کسب‌وکار است و به مددجویانی که دارای مهارت کافی بوده ولی سرمایه کافی برای ایجاد و ارتقا کسب‌وکار خود ندارند را برای راه‌اندازی، توسعه و مدیریت کسب‌وکار، کمک کرده و تا ۵ سال نیز برای رشد کسب‌وکار آنان نظارت و راهنمایی می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: کمیته امداد در کمک به افراد نیازمند هم انواع بسته‌های حمایتی دارد که به نوعی این‌گونه افراد را تحت حمایت خود دارد.

خبرنگار: علی حسن‌نیا

انتهای پیام/

کد خبر: 1250847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =