به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ حمید رسایی در نشست فریاد ایران ۴ با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درباره پاسخ نظامی به اسرائیل گفت: صحبتهای رهبری در مورد اینکه ما تلآویو و حیفا را با خاک یکسان میکنیم شاید (به نظر عدهای) رجزخوانی بوده...شاید بعضیها فکر کردند ایشان احساسی شده و این سخنان را زده، شناختی که ما از رهبرمان داریم این است؟ نه. من چنین احساسی ندارم. ایشان وقتی حرفی میزنند اعتقاد به این موضوع دارد. شناختی که ما از ایشان داریم این نیست که ایشان هیجانی حرف بزنند کما این که امام (ره) سر قصه ناوهای آمریکایی وقتی وارد خلیج فارس شدند گفتند: «توصیه من این است، بزنید».
بیشتر بخوانید؛
ادعای ترور سید ابراهیم رئیسی؛ گافهای ناتمام برای تخریب دولت یا نظام
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: من شاید احساسی حرف بزنم اما ایشان (رهبر انقلاب) این گونه نیستند. وقتی ما ایشان را فقیه جامعالشرایط عادل میشناسیم روی این حرفها محاسبه میکنند و دقیق صحبت میکنند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با یادآوری شهادت برخی از فرماندهان جبهه مقاومت در یک سال گذشته اظهار کرد: امثال سید حسن نصرالله و بزرگان دیگر حزبالله مانند صفیالدین، شهید سنوار و اسماعیل هنیه که مهمان جمهوری اسلامی بود. همه اینها به کنار، اسرائیلیها حمله نظامی به ما کردند و چند نقطه را هدف قرار دادند. توان و قدرت نظامی ما در دقت و سرعت و حجم خیلی نسبت به ده سال قبل اضافه شده است. رهبری که نظرش همان است قدرت نظامی ما هم همان است و آنها هم غلط کردهاند. پس یک مانعی وجود دارد.
عضو جبهه پایداری با طرح این پرسش که چه چیزی امروز مانع این اقدام (پاسخ به اسرائیل و انجام وعده صادق ۳) میشود؟ گفت: یک بنری زده بودند شهدای این چند ماه، آدم گاهی فکر میکند این اتفاقات در ده سال افتاده است نه اینها در ده ماه هم نیفتاده است. ازاتفاقی که برای رئیس جمهور این کشور اتفاق افتاد با یک علامت سوال مواجه است؛ من نمیخواهم مثل برادرمان آقای غضنفری با قاطعیت بگویم ولی این علامت سوال وجود دارد و هیچکس نتوانسته این علامت سوال را تا الان پاک کند. اگر نماز جمعهای که رهبر انقلاب خواندند با آن کیفیت و در آن مقطع زمانی برگزار نمیشد، خیلی وضعیت بدتر از این میشد.
رسایی با بیان این مدعا که باید یک مانعی در داخل ایران ایجاد میشد تا آن اتفاقات منطقه بتواند یکی یکی پیشروی کند، افزود: آن اتفاق داخل چه بود؟ حذف یک رئیس جمهور مکتبی و انقلابی بود. امروز سوال این است: مانع چیست؟ دو مانع متصور است؛ مانع اول مسئولین مردد مسئولینی که باورشان این نیست که ما میتوانیم و دومین مانع افکار عمومی تحمل ندارد.
وی در ادامه اظهار کرد: موضوعاتی که به وجود آمده را نمیشود خیلی راحت حمل بر این کرد که دولت داشت عوض میشد و حواسش نبود. یا وزیر مربوطه حواسش ... اصلا اینگونه نیست، اینها تصمیماتی نیست که یک وزیر بگیرد. اینها تصمیماتی است که تیم کارشناسی و بدنه وزارتخانه میگیرد. الان بنا بر ایجاد نارضایتی بین مردم است. طراحی ایجاد نارضایتی در دل مردم است. باید این برق قطع شود و این اتفاقات بیفتند و کارگاهها تعطیل شود و به صورت طبیعی تورمی هم در آخر سال وجود دارد و برای بهمن و اسفند طراحی دارند.
رسایی در ادامه درباره تمرکزش بر مسئله مشاور راهبردی ریاستجمهوری گفت: در مجلس من روی موضوع ظریف تمرکز دارم صحبت میکنم یک دلیل عمده اش این است که خلاف قانون که اتفاق افتاده، این دولت، دولت روحانی از یک جهت هست از یک جهت نیست.از این جهت نیست که پزشکیان واقعا حسن روحانی نیست، حسن روحانی یک آدم کار کشته بود بالاخره ۱۷ سال رفته انگلیس دکتری بگیرد این فرق میکند تا کسی که رفته تبریز آمده است.
وی در پایان گفت: ظریف در دولت روحانی نمیتوانست آن نقش را ایفا کند در حالی که خود حسن روحانی بود. شما یک صد داشتید که این ذیل آن بود. اینجا امروز ظریف وظیفهاش انحراف دولت است. اینجا ظریف یک شخص در دولت پزشکیان نیست یک شاخص است. وظیفه ظریف این است که دولت را متوقف نگه دارد بر مذاکره.
انتهای پیام/
نظر شما