روی فاریا آخرین امید پرسپولیس برای سرمربیگری

مذاکرات باشگاه پرسپولیس با چند گزینه اصلی خود به بن بست رسید و سرخپوشان امروز به دنبال یک گزینه جدید خواهند بود.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ ۲۱ روز بعد از جدایی گاریدو از پرسپولیس، انتخاب سرمربی جدید به یک معضل بزرگ برای مدیران این باشگاه تبدیل شده است. درویش دو روز پیش اعلام کرد یک مربی اروپایی و یک مربی اهل آمریکای جنوبی گزینه‌های نهایی برای جانشینی گاریدو هستند که هر دو گزینه شب گذشته کنسل شد!

بیشتر بخوانیدکریمی سرمربی پرسپولیس شود خودم دستیارش می‌شوم

والتر ماتزاری ایتالیایی و تاتا مارتینو آرژانتینی دو گزینه‌ای بودند که درویش امیدوار بود تا روز گذشته یکی از آنها را به‌عنوان سرمربی انتخاب کند، اما مذاکره با هر دو گزینه به دلیل رقم بالای پیشنهادی و مسائل دیگر به بن بست خورد تا مدیرعامل پرسپولیس حالا به شدت برای انتخاب سرمربی جدید تحت فشار باشد.

باشگاه پرسپولیس که شب شلوغی را پشت سر گذاشت، پس از منتفی شدن حضور این دو مربی بلافاصله سراغ مذاکره مجدد با یولین استیفان فرانسوی رفت که ظاهراً این تلاش هم فایده‌ای نداشته و مذاکره با این مربی هم راه به جایی نبرده است. اتفاقاتی که باعث شده درویش امروز سراغ روی فاریای پرتغالی برود و مذاکره با این مربی تقریباً آخرین امید سرخ‌ها برای انتخاب زودهنگام سرمربی است.

روی فاریا سابقه چندین سال دستیاری مورینیو در تیم‌های رئال مادرید، چلسی و منچستر یونایتد را دارد و شنیده می‌شود امروز مذاکرات با او به صورت جدی انجام خواهد شد.

این اتفاقات در حالی رخ داده که پرسپولیس جمعه هفته جاری در دیدار سوپرجام باید به مصاف سپاهان برود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1255477

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =