مسئولیت گزینش خطیر و حساس است

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه با بیان اینکه مسئولیت گزینش، مسئولیتی خطیر و حساس است، گفت: اجتناب از افراط و تفریط در گزینش ادارات ضروری است.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، حجت الاسلام حبیب الله غفوری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه در دیدار مسئولان گزینش ادارات استان، ضمن تأکید بر اهمیت مسئولیت گزینش، بیان کرد: کار شما در گزینش بسیار حساس و پرمسئولیت است؛ زیرا مسیر ورود افراد به دستگاه‌های دولتی را تعیین می‌کنید. این افراد پس از ورود، سال‌ها در این مجموعه‌ها فعالیت خواهند داشت و مستقیماً با مردم در ارتباط خواهند بود.

وی با اشاره به دغدغه‌های مردمی در مراجعه به ادارات اظهار داشت: بسیاری از گلایه‌های مردم به دلیل حل نشدن مشکلاتشان در ادارات است. گاهی نیز گزارش‌هایی از درخواست‌های نابه‌جا در برخی ادارات مطرح می‌شود که در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم شریف ما نیست و البته اکثریت کارمندان و مدیران افراد متدین و شریفی هستند.

امام‌جمعه کرمانشاه با اشاره به ارزش‌های والای جامعه اسلامی، عنوان کرد: جامعه ما یک جامعه ایمانی، انقلابی و اسلامی است که شأن بالایی دارد. در برخی کشورها، با کوچک‌ترین اختلال، نظم اجتماعی از بین می‌رود؛ اما مردم ما نجیب، درستکار و متعهد هستند.

حجت‌الاسلام غفوری وظیفه گزینش را خطیر دانست و تصریح کرد: اگر افراد فاقد صلاحیت وارد دستگاه اجرایی شوند و به مردم آسیب برسانند، این یک مسئولیت شرعی و الهی است که در پیشگاه خدا باید پاسخگو بود. حق‌الناس مسئله‌ای بسیار مهم است و در مسیر گزینش نباید نسبت به آن بی‌توجه بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان همچنین اجتناب از افراط و تفریط را در گزینش ضروری دانست و خاطرنشان کرد: نه باید بیش از حد سخت‌گیری کرد و نه باید سهل‌انگاری داشت که هر فردی با هر شرایطی وارد سیستم شود. افراط و تفریط در همه امور ناپسند است و در گزینش نیز باید با دقت و انصاف پیش رفت و از تأثیرپذیری‌های نادرست پرهیز کرد تا تصمیم‌گیری‌ها بر پایه عدل و منطق باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین غفوری مسئولیت‌های حساس را نیازمند توان بالا دانست و اظهار کرد: مسئولیت‌های مهم، به‌ویژه در حوزه گزینش، نیازمند توان معنوی و اعتقادی بالاست. کسی که چنین مسئولیتی را برعهده دارد، باید خود را از نظر اخلاقی و روحی تقویت کند.

وی انس با معارف الهی را عاملی برای استقامت در مسئولیت دانست و گفت: عمل به مستحبات و انس با معارف الهی، بنیه اعتقادی را تقویت می‌کند و انسان را در انجام مسئولیتش ثابت‌قدم نگه می‌دارد. این مسیر سخت و پراهمیت را باید با اتکا به خدا و اهل‌بیت (ع) پیش برد.

خبرنگار: رضا میرزایی

انتهای خبر/

کد خبر: 1256563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =