به گزارش ایسکانیوز، آیوکاپ یکی از مهمترین رویدادهای آکادمی آیولرن است که تاکنون سه دوره موفق را پشت سر گذاشته است. این مسابقات، عرصهای برای رقابت در چالشهای برنامهنویسی و هوش مصنوعی، ایدهپردازی و نوآوری و لیگ برنامهنویسی زنده است. این دوره از مسابقات با حضور شرکتکنندگان برتر این حوزه آغاز شده و اختتامیه آن یازدهم اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در دانشگاه تهران برگزار خواهد شد، جایی که برترینهای این رقابتها معرفی خواهند شد.
آینده هوش مصنوعی و نقش ایران
به گزارش روابط عمومی آکادمی آیولرن، این مراسم در تالار شهید رجببیگی دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد و مجید تجن جاری، موسس و مدرس آکادمی آیولرن، طی سخنانی به تاریخچه هوش مصنوعی و نسلهای سهگانه آن پرداخت و با اشاره به وضعیت کنونی هوش مصنوعی، خاطرنشان کرد: آنچه امروز در دسترس عموم قرار دارد، هوش مصنوعی محدود ANI) ) است که در برخی زمینهها نظیر پردازش اعداد و تصاویر نسبت به انسان عملکرد بهتری دارد؛ اما در برخی حوزهها، همچنان برتری با انسان است.
وی با تأکید بر اینکه مدلهای هوش مصنوعی عمومیAGI) ) همچنان توانایی پردازش همزمان صوت، تصویر، متن و مکالمه را ندارند، اظهار داشت: با توسعه چتباتهایی مانند ChatGPT، Gemini و DeepSeek، بهزودی شاهد ظهور هوش مصنوعی عمومی خواهیم بود. اما نسل بعدی هوش مصنوعی ، فرابشری ASI) ) است که به لحاظ توانایی از مجموع کل هوش انسانهای کره زمین فراتر خواهد رفت. با ظهور این هوش مصنوعی تحولات بزرگ و تغییرات شگرفی را شاهد خواهیم بود.
آیولرن؛ همه چیز در یک مکان برای دانشجویان
مدیر آکادمی آیولرن در ادامه بر اهمیت بهرهگیری از ابزارهای هوش مصنوعی برای بازار ایران تأکید کرد و گفت: در آیولرن، ما یک بستر جامع All in one) ) ایجاد کردهایم که تمامی نیازهای آموزشی دانشجویان، از ایدهپردازی تا توسعه محصول، را دربر میگیرد.
وی با اشاره به ده مهارت کلیدی تبدیل ایده به محصول، افزود: دانشجویانی که به آیولرن میپیوندند، علاوه بر فراگیری مهارتهای خلاقیت، ایدهپردازی، تحلیل بازار و مدیریت ریسک سرمایهگذاری، آموزشهای تخصصی در زمینه برنامهنویسی هوش مصنوعی و مهارتهای نرم مانند مذاکره و مدیریت محصول را نیز دریافت میکنند.
از آموزش تا تولید محصول؛ رسالت آیولرن
مجید تجن جاری با اشاره بر اینکه یادگیری هوش مصنوعی به تنهایی کافی نیست، اضافه کرد: یادگیری یک زبان برنامهنویسی مانند پایتون بهتنهایی منجر به تولید یک محصول هوش مصنوعی نمیشود. ما در آیولرن، علاوه بر آموزش مهارتهای فنی، فناوریهای مرتبط مانند توسعه وب و اپلیکیشن را نیز آموزش میدهیم تا دانشجویان بتوانند محصولات هوش مصنوعی خود را به مرحله اجرا برسانند.
آیولرن، قطب آموزش هوش مصنوعی در ایران
در ادامه جشن دوسالگی آیولرن، با پخش کلیپی، مجموعهای از فعالیتهای این آکادمی معرفی شد، بر این اساس آکادمی آیولرن از سال ۱۴۰۱ با تمرکز بر آموزش هوش مصنوعی و برنامهنویسی فعالیت خود را آغاز کرده و دفتر مرکزی آن در برج فناوری شریف مستقر است. علاوه بر این، بیش از ۲۰۰ متخصص بهعنوان کادر فنی و منتور آموزشی در دفاتر این آکادمی در زون شریف فعالیت دارند.
این آکادمی بزرگترین بوتکمپهای برنامهنویسی و هوش مصنوعی را در ایران برگزار کرده و طی سالهای اخیر بیش از ۲۵۰ هزار کاربر جذب کردهاند. رسالت اصلی آیولرن، آموزش مسئولانه و تربیت متخصصانی است که آماده ورود به بازار کار باشند. این مجموعه، فرصتی طلایی را برای جوانان خلاق، کارآفرین و نخبه فراهم کرده است. یکی از مهمترین ویژگیهای بوتکمپهای شاتل آیولرن، رایگان بودن آن است که فرصت آشنایی با هوش مصنوعی را به علاقمندان میدهد. این دوره آموزشی بصورت سه روزه و با همراهی منتورها به انجام می رسد و در انتهای آن مدرک معتبر از سوی آیولرن، جهاد دانشگاهی دانشگاه امیرکبیر(پلی تکنیک تهران) و موسسات بین المللی صادر میشود.
دستاوردها و افتخارات آیولرن
نتیجه این آموزشها و حمایتها، تأسیس بیش از ۱۰ استارتاپ فعال توسط دانشجویان آیولرن بوده است. این آکادمی همچنین در راستای ارتقای کیفیت آموزش و توسعه فناوری در کشور، موفق به کسب مقامهای جهانی از جمله مدال طلای مسابقات اختراعات سوئیس و رتبه برتر مسابقات ترکیه شده است.
با ادامه این روند، آیولرن همچنان بهعنوان یکی از پیشروترین مراکز آموزشی هوش مصنوعی در ایران، مسیر توسعه استعدادها و توانمندسازی متخصصان آینده را هموار خواهد کرد.

دومین سالگرد تأسیس آکادمی آیولرن طی مراسمی باشکوه در دانشگاه تهران، با حضور جمعی از فعالان حوزه فناوری و نوآوری، مدرسان و منتورهای آکادمی و دانشجویان برتر گرامی داشته شد. در این رویداد، چهارمین دوره مسابقات خلاقیت و نوآوری در حوزه برنامهنویسی و هوش مصنوعی آیوکاپ، نیز بهطور رسمی افتتاح شد.
کد خبر: 1258004
نظر شما