منظور: روند تورم در ماه‌های آینده تشدید خواهد شد

رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه سیاست های ارزی دولت چهاردهم نتوانست رانت را حذف کند عنوان کرد این سیاست ها منجر به کاهش رفاه مصرف کننده شده است.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، داود منظور رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه با اشاره به آمار تورم بهمن ماه در صفحه شخصی اش نوشت: دومینوی تورم در بهمن ماه شکل آغاز شده است. همانطور که هشدار داده شده بود به تدریج اثرات ناشی از افزایش نرخ ارز در سبد کالای مصرف کننده تخلیه می‌شود.

بیشتر بخوانید:

نرخ تورم بهمن ماه اعلام شد

وی نوشت: قرار بود سیاست‌های ارزی به حذف رانت ارز منجر شود ولی این سیاست‌ها رفاه مصرف کننده را نشانه رفته است. در ماه‌های بعد این روند تشدید خواهد شد.

لازم به ذکر است براساس گزارش مرکز آمار شاخص قیمت مصرف‌کننده در بهمن ماه به عدد ۳۰۵.۵ رسید و نسبت به ماه قبل ۴.۱ درصد افزایش یافت که بیشترین افزایش از اسفند ۱۴۰۱ است. همچنین تورم نقطه به نقطه برای اولین بار در ۱۲ ماه اخیر به بیش از ۳۵ درصد رسید و قیمت‌ها از شروع سال ۳۲.۷ درصد افزایش داشته است.

کد خبر: 1259630

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =