کمبود کره واقعیت دارد؟

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی، گفت: با وجود فراوانی کره در بازار مشکلی در بحث تولید و عرضه نداریم.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ سیاوش سلیمی، اظهار داشت: برآوردها حاکی از آن است که تولید کره تا پایان سال به بیش از ۱۲۰ هزارتن برسد.

بیشتر بخوانید:

۷ جایگزین سالم برای کره خوراکی

وی گفت: با توجه به رشد تولید شیرخشک صنعتی، به همان نسبت رشد تولید کره را شاهد بودیم که این روند ادامه خواهد داشت.

به گفته وی، با برآورد ۲۵۰ هزار تن شیرخشک صنعتی تا پایان سال پیش بینی می‌شود که تولید کره به بیش از ۱۲۰ هزار تن برسد.

سلیمی درباره آخرین وضعیت صادرات شیرخشک بیان کرد: براساس آمار در ۱۰ ماهه ابتدای سال ۳۰ هزارتن صادرات کره داشتیم که پیش بینی می‌شود تا پایان سال به ۴۵ هزار تن برسد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی حداکثر مصرف کره در بازار داخل را ۸۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: در حال حاضر کره به وفور در فروشگاه‌ها موجود است و مشکلی در بحث تولید و عرضه نداریم.

وی گفت: با توجه به افزایش قیمت شیرخام که امسال اتفاق افتاد، بار این افزایش قیمت بر شیرخشک صنعتی اثری نداشت که براین اساس تمام بار این نوسان قیمت بر کره لحاظ شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1259914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =