افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویی؛ احتمالا فقط ۶درصد/ وام‌های دانشجویی براساس دهک‌بندی یارانه‌ها از سال آینده پرداخت می‌شوند

رئیس صندوق رفاه دانشجویی با تاکید بر اینکه بودجه این صندوق هفته آینده اعلام می‌شود، گفت: البته امیدواریم که در هفته آینده ۶۸۰ میلیارد تومان اختصاص دهند.

مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز بیان کرد: در مورد اختصاص بودجه تغذیه دانشجویی هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده است و ما در جریان امور نیستیم. دانشگاه‌ها خودشان مقداری بودجه دارند که این بودجه ها زیر مجموعه هایی دارد که در آموزش، پژوهش،رفاه دانشجویی،و دیگر موارد استفاده خواهد شد.

وی در مورد مقدار بودجه‌ای که به غذای دانشجویی اختصاص داده شده، اضافه کرد: مقدار 9 هزار و 120 میلیارد تومان برای تغذیه دانشجویی پیش بینی کردیم که مقداری از کلیت غذای دانشجویی را خود دانشجویان پرداخت می‌کنند. مابقی از بودجه عمومی لحاظ می‌شود که از دولت باید گرفته شود.

گنجی در مورد میزان بودجه اختصاص یافته سال آینده گفت: بودجه سال آینده دو قسمت شد که کلیات است و مطرح شد و به تصویب رسید و به دولت نیز ابلاغ شد اما بخش دیگر در جداول مطرح شده که در مجلس کارشناسی شده است. ولی هنوز به دولت ابلاغ نشده و به محض اعلام به صورت رسمی بیان خواهم کرد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویی در مورد میزان وام‌های دانشجویی در سالی که گذشت، ادامه داد: تا به امروز حدود هزار و 920 میلیارد تومان وام دانشجویی در انواع مختلف وام تحصیلی، ضروری، ودیعه مسکن و شهریه به دانشگاه‌ها اختصاص و واریز شده است. اگر بیشتر از آنچه که وام پرداخت کردیم ثبت‌نام کرده باشند، به دلیل عدم بودجه که کفاف نمی‌داد وام بیشتری ندادیم.

پرداخت وام‌های دانشجویی براساس دهک‌بندی یارانه‌ها از سال آینده

گنجی در مورد وضعیت بودجه تخصیص داده شده به صندوق رفاه دانشجویی اشاره کرد: بودجه تخصیص داده شده در سال ۱۴۰۱، ۱۱۰ میلیارد تومان، سال ۱۴۰۲، ۶۴۰ میلیارد تومان و امسال هنور مبلغی تعیینی را نداریم. امیدواریم که در هفته آینده ۶۸۰ میلیارد تومان اختصاص دهند. علت ثابت ماندن نرخ وام‌های دانشجویی هم جابه‌جایی مدیران است.

وی تاکید کرد: میزان وام ودیعه مسکن در سال‌های گذشته ۱۵ الی ۲۵ میلیون تومان بوده است اما امسال به مقدار ۱۰۰ الی ۲۰۰ میلیون تومان رسیده و نسبت به سال‌های قبل‌تر ۸ برابر شده است. در افزایش قیمت اقلام این مورد تفاوت دارد ماکسیمم ۳۰ الی ۴۰ درصد تورم وجود دارد که ما این مورد در درصددهی وام‌ها کمتر از تورم فعلی جامعه است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویی یادآور شد: ملاک ما در توزیع و پرداخت وام‌ها دهک‌های اول است. منظور از دهک بندی همان تقسیم مردم بر اساس سامانه هدفمندی یارانه است. امسال این مورد را ما سازماندهی کردیم که از سال آینده همانند سازمان هدفمندی یارانه‌ها به صورت هوشمند انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1260692

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =