زارع: تورم سال بعد قطعا بیشتر از ۳۰ درصد خواهد بود

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ با پیش‌بینی افزایش تورم در سال بعد گفت: در لایحه بودجه تورم ۳۰ درصد پیش بینی شده است ولی با توجه به بی‌ثباتی که در حوزه نرخ ارز شاهد هستیم به نظر من تورم قطعا بیشتر از ۳۰ درصد خواهد بود.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، رحیم زارع بیان کرد: ما یک تیم اقتصادی در کشور داریم که شامل سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، وزارت اقتصاد است و از سوی دیگر یک سری وزارت‌خانه‌های زیرساختی و اقتصادی دیگر مانند وزرات صمت، جهاد، نیرو، نفت، کار و وزارت دفاع را داریم که عملکرد همه این نهادها و وزارتخانه‌ها باعث می‌شوند که ارز وارد کشور شود.

بیشتر بخوانید:

زارع: نتیجه‌ای که از خودم انتظار داشتم به دست نیامد

وی افزود: امیدوارم وزیر بعدی توانایی لازم برای ایجاد هماهنگی بین این سازمان‌ها را داشته باشد. در واقع، وزیر اقتصاد را می‌توان به عنوان خزانه‌دار و وزیر مالیه عمومی دانست. بنابراین، باید فردی باشد که هم تجربه اجرایی داشته باشد، هم تحصیلات دانشگاهی مرتبط و هم در حوزه نظارت و قانون‌گذاری مسلط باشد تا نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

زارع در خصوص نرخ تورم سال بعد بیان کرد: در لایحه بودجه، نرخ تورم، ۳۰ درصد پیش‌بینی شده است ولی با توجه به بی ثباتی که در حوزه نرخ ارز شاهد هستیم به نظر من تورم قطعا بیشتر از ۳۰ درصد خواهد بود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: رشد ۸ درصدی هم تابعی از عوامل مختلف اعم از تحریم، نقل و انتقال پول، نرخ ارز و ... است؛ اما با این روندی که پیش می‌رویم، تحقق رشد ۸ درصدی سخت است و به نظر من اگر بتوانیم به رشد با ثبات ۵ درصدی هم برسیم می‌تواند بسیاری از مشکلات ما را حل کند.

کد خبر: 1261506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =