تشریح عملکرد یک‌ساله دانشگاه آزاد اسلامی یزد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد در نشست با اصحاب رسانه، ضمن تشریح دستاوردهای این دانشگاه در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، درمانی و فرهنگی از کاهش ۲۰ درصدی وابستگی به شهریه دانشجویی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از یزد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به جایگاه این دانشگاه به عنوان بزرگترین مجموعه آموزشی استان گفت: در حال حاضر ۱۹ هزار دانشجو، ۴۵۰۰ دانش‌آموز و بیش از ۲۰۰۰ استاد و کارمند در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به تحولات آموزشی افزود: ۹ دانشکده جدید شامل توسعه فناوری و کارآفرینی، تعلیم و تربیت اسلامی، پزشکی، مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی، صنعت ساختمان و محیط زیست، بازار و کسب و کار، تمدن و مطالعات جهان، فرهنگ و زندگی، جامعه، رسانه، فضای مجازی و راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد درباره طرح‌های مهارت‌آموزی تصریح کرد: طرح بورسیه مهارتی با فارغ‌التحصیلی ۶۵ دانشجو به ثمر نشست، ۶۵ کارگاه معین در صنایع مختلف راه‌اندازی شد و طرح پویش با مشارکت ۸۰۰ دانشجو اجرا شد.

وی در خصوص دستاوردهای پژوهشی گفت: کسب رتبه اول و دوم استاد برتر کشوری در هفته پژوهش، انتخاب به عنوان دانشگاه برتر در همکاری با فراجا و موفقیت تیم رباتیک در مسابقات جهانی از جمله دستاوردهای مهم بود. همچنین قرارداد ۴۰ میلیارد ریالی با صنعت برای ساخت بازوی رباتیک منعقد شده است.

در حوزه پزشکی و درمان، رئیس دانشگاه از انجام نخستین جراحی‌های مغز و اعصاب در بیمارستان دانشگاه خبر داد و افزود: با جذب ۲۰ میلیارد تومان کمک خیرین، مدرن‌ترین اتاق‌های عمل راه‌اندازی شد. همچنین درمانگاه صفاییه پس از ۲۰ سال به بهره‌برداری رسید و دانشجویان پزشکی ۱۷ عنوان برتر در المپیادهای علمی کسب کردند.

در بخش توسعه زیرساخت‌ها، وی به اخذ مجوز پردیس دانشگاهی کاریزات و احیای ساختمان آموزشی در شهرستان نیر با جذب ۲۵۰ دانشجو اشاره کرد. همچنین از راه‌اندازی مدارس معارف اسلامی در سه مسجد یزد خبر داد.

در حوزه فرهنگی و ورزشی نیز دانشگاه آزاد یزد موفق به کسب عنوان دستگاه برتر در حوزه آراستگی و حجاب شد و جشنواره بین‌المللی شعر حضرت علی‌اکبر(ع) را با مشارکت ۵ کشور برگزار کرد.

رئیس دانشگاه آزاد یزد در پایان با اشاره به کاهش وابستگی به شهریه از ۹۰ به ۷۰ درصد گفت: با اجرای طرح‌های درآمدزا مانند پرورش ماهی، نیروگاه خورشیدی و مولدسازی زمین‌های دانشگاه، ۳۰ درصد هزینه‌ها از محل‌های غیرشهریه‌ای تأمین می‌شود. این در حالی است که دانشگاه آزاد کشور با یک میلیون و چهارصد هزار دانشجو، ۲۰ همت بودجه دارد در حالی که وزارت علوم با ۸۰۰ هزار دانشجو، ۸۶ همت بودجه دریافت می‌کند.

خبرنگار: مبین خوزان

انتهای پیام/

کد خبر: 1261573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =