آماده سازی ۱۱۱ مدرسه برای اسکان مهمانان نوروزی در سیستان و بلوچستان

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان از آمادگی ۹۵۳ کلاس درس در ۱۱۱ مدرسه استان به منظور پذیرش و اسکان مهمانان نوروزی خبر داد.

به گزارش گروه ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، حسن بروشکی، مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان اظهار کرد: ستاد تکریم و استقبال از مهمانان نوروزی اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با تجهیز ۹۵۳ کلاس درس در ۱۱۱ مدرسه و ۱۱ پایگاه شهرستانی آمادگی پذیرش و اسکان مسافران نوروزی را دارد.

وی بیان کرد: ستاد اسکان و تکریم مهمانان نوروزی مستقر در اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان از چندی پیش فعالیت خود را آغاز و در برنامه‌ریزی صورت گرفته ۹۵۳ کلاس درس در ۱۱۱ مدرسه در مناطق و شهرستان‌ها آمادگی پذیرش مهمانان نوروزی را خواهند داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان افزود: ستادهای اسکان و تکریم مهمانان نوروزی در قالب ۱۱ پایگاه شهرستانی فعالیت خواهند داشت و ۳۸۳ نفر از همکاران ستادی و صف آماده ارائه خدمات به مسافران هستند.

وی ادامه داد: تمام تلاش و همت مجموعه همکاران‌مان در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، تکریم و استقبال گرم از مهمانان نوروزی خواهد بود و در این مسیر از ظرفیت‌ها و بسترهای درون و برون سازمانی به نحو شایسته‌ای بهره‌گیری خواهد شد؛ چرا که اعتقاد داریم باید زمینه ایجاد سفری خوش و خاطراتی به یاد ماندنی را برای مهمانان و مسافران فراهم کرده و هر کدام از این افراد سفیرانی شایسته در راستای معرفی فرهنگ اصیل، آداب و رسوم و داشته‌های غنی فرهنگی و اجتماعی مردمان سرزمین آب و آینه و آفتاب خواهند بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1261576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =