حضور مربی تیم ملی در ایران به تعویق افتاد

توماس توتولو کماکان در سوپر لیگ روسیه حضور خواهد داشت.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، در یکی از بازی‌های دور رفت از مرحله یک‌چهارم نهایی سوپرلیگ والیبال روسیه، تیم زنیت سن‌پترزبورگ که‌ توماس توتولو مربی تیم ملی والیبال ایران بر روی نیمکت خود دارد توانست به‌ راحتی و با نتیجه سه بر صفر مقابل تیم نیژنی نووگورود به پیروزی دست‌ پیدا کند.

در این مسابقه، شاگردان ولادمیر آلکنو و توماس توتولو در تیم زنیت سن‌پترزبورگ ست‌های بازی را به ترتیب با نتایج ۲۵ بر ۲۳، ۲۵ بر ۱۹ و ۲۵ بر ۱۳ بردند تا گامی بلند برای صعود به یک‌چهارم نهایی بردارند.

بابکوویچ و ایگور کلیوکا به ترتیب پانزده و دوازده امتیاز برای تیم زنیت سن‌پترزبورگ کسب کردند. با این برد، توماس توتولو مربی ایتالیایی تیم ملی والیبال ایران همچنان در روسیه باقی خواهد ماند. دیدار برگشت دو تیم چند روز دیگر برگزار خواهد شد.

انتهای پیام /

کد خبر: 1261656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =