برگزاری نشست هم‌اندیشی معاون فرماندار ماکو با مدیران اقامتی و گردشگری در آستانه نوروز

در آستانه نوروز و هم‌زمانی آن با ماه مبارک رمضان، نشستی با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار ماکو و مدیران واحدهای بوم‌گردی، اقامتی و هتل‌ها برگزار شد تا برنامه‌ریزی‌های لازم برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی انجام شود.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از ماکو، این نشست با هدف بررسی ظرفیت‌های گردشگری منطقه، ایجاد هماهنگی در ارائه خدمات اقامتی و همچنین رعایت شئونات ماه مبارک رمضان در واحدهای گردشگری و اقامتی برگزار شد.

در آستانه فرارسیدن نوروز و با توجه به تقارن آن با ماه مبارک رمضان، جلسه‌ای به ریاست دکتر رضایی، معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار ماکو و با حضور مدیران واحدهای بوم‌گردی، اقامتی و هتل‌ها برگزار شد تا راهکارهای بهینه برای میزبانی شایسته از مسافران نوروزی مورد بررسی قرار گیرد.

دکتر رضایی، معاون فرماندار ماکو، در این نشست بر اهمیت رعایت شئونات اسلامی در ایام ماه رمضان تأکید کرد و از مدیران اماکن اقامتی و گردشگری خواست تا با برنامه‌ریزی مناسب، ضمن احترام به این ماه مبارک، خدمات مطلوبی به مسافران نوروزی ارائه دهند.

وی همچنین لزوم فضاآرایی شاد و متناسب با ایام رمضان در واحدهای اقامتی را مورد تأکید قرار داد و افزود: محیط‌های اقامتی و گردشگری باید به‌گونه‌ای طراحی و آماده شوند که هم حال و هوای معنوی ماه رمضان حفظ شود و هم فضایی دل‌نشین برای گردشگران فراهم گردد تا با خاطره‌ای خوش، ماکو را ترک کنند.

در ادامه این نشست، مدیران واحدهای اقامتی، بوم‌گردی و هتل‌ها به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادات و مشکلات موجود پرداختند و آمادگی خود را برای میزبانی از گردشگران نوروزی اعلام کردند.

همچنین بر لزوم برنامه‌ریزی منسجم از سوی کمیته‌های تخصصی گردشگری شهرستان تأکید شد تا ظرفیت‌های گردشگری منطقه به بهترین شکل معرفی شده و از فرصت هم‌زمانی نوروز و رمضان برای توسعه صنعت گردشگری بهره‌برداری شود.

در پایان مقرر شد که با همکاری فرمانداری، دستگاه‌های اجرایی و مدیران واحدهای گردشگری، زمینه‌های لازم برای تجربه‌ای خاطره‌انگیز و مطلوب برای مسافران نوروزی در ماکو فراهم گردد.

خبرنگار: ثمین معصومی

انتهای پیام/

کد خبر: 1262226

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =