اعطای وام مسکن به اعضای هیئت علمی

سرپرست مرکز تحقیقات توسعه راه و مسکن گفت: وزارت علوم از طریق تعاونی‌ها در مسیر تامین مسکن اعضای هیئت علمی فعال است و همکاری‌ها در قالب الگوهای مختلف اعطای وام به اعضای هیئت علمی انجام می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، غزال راهب سرپرست مرکز تحقیقات و توسعه راه و مسکن و شهرسازی آخرین وضعیت تخصیص مسکن به اعضای هیئت علمی را تشریح کرد و گفت: بخشی از برنامه‌های اقدام ملی مسکن به پاسخگویی به نیازهای سازمان‌ها اختصاص دارد که این امر از طریق تفاهم‌نامه‌های منعقد شده با دستگاه‌ها تحقق می‌یابد. وزارت علوم نیز از طریق تعاونی‌ها در این مسیر فعال است و همکاری‌ها در قالب الگوهای مختلف اعطای وام به اعضای هیئت علمی انجام می‌شود.

راهب افزود: در زمینه تأمین اراضی، چند اقدام صورت گرفته است. یکی از آن‌ها آزادسازی اراضی دولتی است و دیگر اینکه سازمان‌ها می‌توانند اراضی خود را در این زمینه در اختیار قرار دهند. همچنین از طریق گسترش محدوده‌های شهری، که مصوبه آن در شورای عالی معماری و شهرسازی به تصویب می‌رسد، ظرفیت‌های لازم برای تأمین مسکن فراهم می‌شود. در برخی شهرهای جدید و شهرک‌های اقماری نیز این امر در حال انجام است.

وی درخصوص پیشرفت تخصیص مسکن به سازمان‌ها و ارزیابی وضعیت آن گفت: ما در مرکز تحقیقات به طور مستقیم مسئول تأمین مسکن نیستیم و اطلاعات دقیقی از روند برنامه‌ها نداریم. اما در حوزه سیاست‌های کلی، تلاش‌هایی صورت گرفته تا جدول نیاز مسکن برای افرادی که شرایط آن‌ها محرز شده است، تهیه و به بانک‌ها و اعتبارات بانکی وصل شوند.

وزیر علوم هر هفته پیگیر تأمین مسکن دانشگاهیان است

گفتنی است، در اسفند ماه سال گذشته وزیر علوم از پیشرفت طرح مسکن دانشگاهیان و مشکلات موجود در این مسیر صحبت و تأکید کرده بود که تأمین مسکن برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان متاهل یکی از اولویت‌های وزارت علوم است و هر هفته پیشرفت‌ها را بررسی می‌کند.

سیمایی اظهار کرده بود: پروژه‌های مسکن در ۳۵ دانشگاه در حال اجرا است و دانشگاه صنعتی سهند پیشرفت ۱۰۰ درصدی داشته است.

وزیر علوم به مولدسازی اراضی دانشگاه‌ها برای تأمین مسکن نیز اشاره کرده و گفته بود که وزارت علوم از این روش حمایت می‌کند. وی همچنین از مشکلات حقوقی و قوانین متناقض در مسیر تأمین مسکن گفته بود و اعلام کرده بود که برای حل این مشکلات، شورای عالی مسکن تشکیل شده است.

سیمایی تصریح کرده بود در بخش مسکن استادان حداقل ۴۰ هزار واحد نیاز است و برای کارکنان این رقم بیشتر است. همچنین، نیاز به ۳۰ هزار واحد خوابگاه متاهلی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی متاهل وجود دارد که پروژه‌هایی در این زمینه در حال احداث است و امیدوارند تا اسفند ۱۴۰۴، ۱۵۰۰ واحد آماده بهره‌برداری شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1263973

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =