تعیین تکلیف رؤسای دانشگاه‌ها در انتظار تأیید نهادهای فرادستی/ بودجه ساخت خوابگاه‌های متأهلی تأمین شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به روند قانونی انتخاب رؤسای دانشگاه‌ها گفت: فرآیند انتصاب از وزارت علوم آغاز می‌شود و پس از استعلام‌های لازم از نهادهای فرادست، نهایی خواهد شد. وی همچنین از تأمین بودجه ساخت ۵ هزار خوابگاه متأهلی خبر داد، هرچند رقم دقیق آن را اعلام نکرد.

حسین سیمایی صراف وزیر علوم،تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در مورد انتصاب سرپرست دانشگاه‌های تهران، علامه طباطبایی و خوارزمی بیان کرد: برای نصب رئیس دانشگاه‌ها با توجه به حساسیتی که وجود دارد یک نظامات حقوقی و فرآیند قانونی دیده شده است که این فرآیند از وزارت علوم شروع می‌شود. تصمیماتی برای انتخاب این افراد گرفته شده است. باقد فرایند قانونی طی شود و منتخبین بررسی شوند.

وی در توضیح این فرآیند گفت: پس از بررسی‌ها و انتخابت نامزد ریاست دانشگاه برای تبدیل این افراد به ریاست دانشگاه باید از چند مرجع استعلام بگیریم که این روند زمان‌بر است. در کمیته انتصابات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گاهی در مورد بعضی موارد و سرپرستان بحث و نظر و گفتگو می‌شود و از ما مهلت می‌خواهند و زمانی را می‌طلبد.

وی ادامه داد: حتماًً در اسرع وقت تعیین تکلیف خواهند شد ولی در برخی موارد منتظر تصمیمات نهادهای خارج از وزارت علوم هستیم. حدود 90 درصد آن کسانی که ما انتخاب کردیم تایید شدند. چند مورد باقی مانده که آن هم باید به انجام برسد. این فرایند قانونی از طرف وزارت علوم تکمیل شده است و ما به نهادهای خارجی واگذار کردیم که به زودی تمام دانشگاه تعیین تکلیف می‌شوند.

وعده ساخت 5هزار خوابگاه متاهلی چه شد؟

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد میزان بودجه برای تحقق وعده ساخت 5هزار خوابگاه متاهلی اظهار کرد: بودجه مورد نیاز تامین شده است؛ اما مقدار آن را بیان نمی‌کنم.

اننهای پیام/

کد خبر: 1266083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =