پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۰ هزار تن زردآلو از باغات سیستان و بلوچستان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از برداشت حدود هفت هزار تن زردآلو از اردیبهشت ماه تاکنون از سطح باغات این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، سعید نارویی افزود: هم‌اکنون ۹۶۵ هکتار از باغات سیستان و بلووستان به کشت زردآلو اختصاص دارد که از این میزان ۹۰۸ هکتار بارور و ۵۸ هکتار هنوز غیربارور است.

وی ادامه داد: برداشت زردآلو از اواخر اردیبهشت‌ ماه آغاز شده و تا اواسط تیرماه در سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت ۱۰ هزار و ۵۵۵ تن زردآلو در این استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب منطقه زردآلوهای تولید شده در این منطقه از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردارند و علاوه بر مصرف تازه‌ خوری بخشی از آن نیز برای تولید خشکبار و سایر فرآورده‌های غذایی استفاده می‌شود.

نارویی عمده شهرستان‌های تولید کننده زردآلو را تفتان، خاش، میرجاوه و زاهدان ذکر کرد و گفت: بیشترین زردآلوی تولیدی سیستان و بلوچستان از نوع شکرپاره، قرمز شاهرود و ارقام مرغوب محلی است.

وی با اشاره به خواص ارزشمند این میوه تابستانی اظهار کرد: زردآلو سرشار از ویتامین‌، بتاکاروتن و مواد معدنی مانند پتاسیم و آهن است و مصرف آن در تقویت سیستم ایمنی، سلامت بینایی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، کاهش کلسترول خون و کمک به سلامت پوست و مو بسیار موثر است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1270317

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =