نماینده چین در سازمان ملل نقض حاکمیت ایران توسط اسرائیل را محکوم کرد

فو کونگ، نماینده دائم چین در سازمان ملل، گفت که پکن «نقض حاکمیت، امنیت و تمامیت ارضی ایران» توسط اسرائیل را محکوم می‌کند و «مخالف تشدید درگیری‌ها و گسترش درگیری‌ها» است.

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز؛ فو در جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل گفت که چین عمیقا نگران عواقب جدی اقدامات مربوطه اسرائیل است و تأکید کرد که تشدید تنش در منطقه به نفع هیچ‌کس نخواهد بود.

فو افزود: ما از اسرائیل می‌خواهیم که فوراً تمام ماجراجویی‌های نظامی را متوقف کند و از هرگونه تشدید بیشتر تنش‌ها جلوگیری کند. از همه طرف‌های مربوطه می‌خواهیم که به منشور سازمان ملل و قوانین بین‌المللی پایبند باشند، اختلافات خود را از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل کنند و به طور مشترک صلح و ثبات را در منطقه حفظ کنند.

فو گفت چین به شدت نگران تأثیر منفی تحولات جاری بر مذاکرات دیپلماتیک در مورد مسئله هسته‌ای ایران است و گفت که چین همیشه به حل و فصل مسالمت‌آمیز مساله هسته‌ای ایران از طریق گفت‌وگو و مذاکره متعهد بوده و با اعمال زور و تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی و همچنین حملات مسلحانه به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز مخالف است.

وی ادامه داد: حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به عنوان عضوی از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای باید کاملاً محترم شمرده شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1270956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =