واکنش وزارت خارجه ایران به ادعاهای مقامات فرانسه و آلمان

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران به ادعاها و سخنان مداخله جویانه مقامات فرانسوی و آلمانی علیه ایران واکنش نشان داد.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به اظهارات وقیحانه مقامات فرانسوی و آلمانی واکنش نشان داد.

اسماعیل بقایی شنبه ۲۴ خرداد نوشت: شرم‌آور است: اسرائیل تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز را هدف قرار می‌دهد؛ خانه‌ها را بمباران می‌کند؛ و ایرانیان را با خونسردی و در نقض آشکار قوانین بین‌المللی می‌کشد. با این حال مکرون اکنون تصمیم می‌گیرد برنامه هسته‌ای ایران را تحریف کند. [این حجم از] ریاکاری حیرت‌انگیز است.

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه همچنین در توئیتی جداگانه به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی واکنش نشان داد.

بقایی در این توئیت نوشت: واقعیت‌های‌‎ تاریخ را به خاطر داشته باشید: آلمان دو جنگ جهانی را شعله‌ور کرد. اما ایرانیان با حس انسان‌دوستی به یهودیانی که از حملات هیتلر فرار می‌کردند، پناه دادند - از بازماندگان پناهندگان لهستانی/فرانسوی که گذرنامه ایرانی گرفتند تا از دست هیتلر در امان باشند، سؤال کنید- کسانی که همیشه در سمت اشتباه تاریخ ایستاده‌اند، اکنون بهتر است سکوت کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1271011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =