مراسم گرامیداشت «شهدای اقتدار» در یاسوج

مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار با حضور مسئولان و مردم، در محل مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد.

آیین گرامیداشت شهدای اقتدار جمهوری اسلامی ایران، امروز چهارشنبه یازدهم تیرماه ۱۴۰۴، مصادف با ششم محرم‌الحرام، در مصلی امام خمینی (ره) شهر یاسوج مرکز استان برگزار شد.

این مراسم در ادامه آیین پرشکوه تشییع پیکر مطهر شهدا در روز شنبه برگزار می‌شود، به‌منظور پاسداشت مقام والای شهدای اخیر ایران اسلامی در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی برگزار شد، در این آیین، یاد و خاطره تمامی شهدای سرافراز به‌ویژه فرماندهان عالی‌ رتبه، دانشمندان هسته‌ای و مردم بی‌گناه کشورمان که به دست شقی‌ ترین دشمن بشریت به شهادت رسیدند گرامی داشته شد.

بر پایه این گزارش، در ۲۳ خردادماه سال جاری، رژیم متجاوز و جنایتکار صهیونیستی که از مقابله مستقیم با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ناتوان شده بود، در اقدامی خلاف تمامی اصول و معاهدات بین‌المللی، فرماندهان عالی‌ رتبه نظامی کشورمان، دانشمندان هسته‌ای و حتی مردم بی‌گناه را هدف حملات خود قرار دارد که در ۱۲ روز نبرد نیروهای مسلح کشورمان با این رژیم جعلی که با همکاری رژیم آمریکای جنایتکار به خاک پاک وطن انجام دادند تاکنون ۹۵۶نفر به شهادت رسیده است.

خبرنگار: فائزه صداقت نژاد

انتهای پیام/

کد خبر: 1272815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =